Abadikan Kenangan Berbuka Puasa Di The Living Room

Diterbitkan: Isnin, 29 Mei 2017 8:00 AM

(Ubah saiz teks)

PROMOSI

INGIN merasai pengalaman berbuka di hotel? Mungkin sudah tiba masanya buat anda mengisi kenangan manis untuk merasai juadah istimewa yang disediakan di The Living Room di Hotel The Westin Kuala Lumpur selepas penat berpuasa sehari suntuk.

Tidak sekadar menyajikan hidangan tradisional tempatan daripada 14 negeri berbeza di Malaysia, The Living Room turut menyediakan sajian moden daripada seluruh dunia dengan secara keseluruhannya 50 sajian terbentang untuk dipilih oleh pengunjung.

Lebih mengujakan, ada hidangan istimewa ini dimasak di hadapan pengunjung untuk membangkitkan selera sebelum berbuka puasa.

Antara hidangan tradisional yang disediakan termasuk Ayam Bakar Percik Sri Kelantan, Ikan Patin Assam Tempoyak , Signature Westin Biryani yang dihidangkan bersama dengan sos pudina dan banyak lagi.

Hidangan paling istimewa yang disajikan oleh The Living pastinya Nasi Kandar Utara Mai dengan pilihan Keting Kambing Kandar, Daging Kandar, Ayam Kandar dan Sos Hitam.

Sesi berbuka puasa pastinya tidak lengkap tanpa pencuci mulut.

Maka The Living menyajikan pilihan kuih tradisional Melayu dan pencuci moden kepada pengunjung.

Bagi pengunjung yang ingin keluarga, The Living Room menawarkan diskaun 50 peratus kepada kanak-kanak berusia antara lima hingga 12 tahun manakala kanak -kanak bawah empat tahun boleh menikmati hidangan secara percuma.

Apa lagi yang ditunggu, jom tempah!

Buat tempahanSaya bersetuju dengan Terma & Syarat
 

* adalah wajib di isi.
iklan

Kolumnis

iklan

Iklan