Bermodal RM500, Asbdullah Kini Tauke Puyuh

Khamis, 31 Julai 2014 11:29 AM

NIBONG TEBAL: Memulakan ternakan burung puyuh dengan modal RM500 pada 2009, nama 'Asbdullah Puyuh' kini gah pada kalangan penggemar daging burung puyuh dan juga pengusaha restoran di daerah Seberang Perai Selatan (SPS), di sini dan kawasan sekitar.

woman

Kisah Wanita Menerusi Gambar

Sabtu, 17 Mei 2014 11:52 PM

HARI Wanita Antarabangsa akan disambut pada Sabtu, dan kami menyambutnya dengan menggambarkan wanita Malaysia dengan peranan dan latar yang berbeza.

Ibu 5 Anak Tidak Patah Semangat Hadapi Kanser

Ahad, 11 Mei 2014 7:46 PM

ALOR SETAR: Mengidap kanser ovari sejak empat tahun lepas tidak mematahkan semangat seorang ibu kepada lima anak untuk meneruskan kehidupannya termasuk bekerja dan menguruskan keluarga.

Tragedi Berdarah 'Tanduo' Suntik Kesedaran Rakyat Cintakan Negara

Khamis, 27 Februari 2014 8:03 PM

KOTA KINABALU: Tragedi berdarah di 'Tanduo', Lahad Datu yang menyaksikan pencerobohan pengganas bersenjata dari Selatan Filipina memberi kesedaran kepada seluruh rakyat khususnya generasi muda di negeri ini untuk memahami dan menyelami nilai-nilai serta nikmat kemerdekaan.

CINTA SEBENAR...

Jumaat, 22 Januari 2010 12:00 AM

ASSALAMUALAIKUM salam suria cinta buat anda Kali ini Lin akan berkongsi bicara tentang apa yang sering dikata sebagai cinta sebenar

Dalam Bercinta Jangan Sampai Bergadai Golok

Khamis, 3 Disember 2009 12:00 AM

LIN PERCAYA ramai daripada anda sedang tersenyum kerana sedang berbahagia di taman cinta Tiada apa yang lebih membahagiakan selain rasa disayangi dan dicintai sekaligus membuatkan kita rasa dihargai dan ada tempat untuk kita berpayungdari segi berkongsi luahan rasa dan cerita suka juga duka

  • Mukasurat 2 daripada 3

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan