Atasi Kulit Kusam, Berminyak Dengan Garnier Men Icy Duo Foam - Fesyen dan Gaya | mStar

Atasi Kulit Kusam, Berminyak Dengan Garnier Men Icy Duo Foam

Diterbitkan: Jumaat, 31 Oktober 2014 9:00 PM

Produk Ganier Men ini mampu mengatasi kulit kusam dan berminyak.

(Ubah saiz teks)

GARNIER Men tampil dengan produk terbaharu Icy Duo Foam iaitu pembersih wajah pertama dengan duo foam yang mampu mengatasi masalah utama kulit wajah lelaki.

Menurut kajian terbaharu Garnier, jerawat dan pori-pori yang besar merupakan masalah lelaki Malaysia, di mana lapan daripada sepuluh (atau 79%) menyatakan kulit berminyak sebagai masalah utama. 


Kini, anda tidak perlu risau kerana produk terbaharu iaitu Garnier Men Turbo Light: White + Oil Control dan Garnier Men Turbo Light: Double White mampu merawat masalah ini.Malah, rangkaian pembersih Garnier Men Turbolight Oil Control menjadi pembersih paling laris dalam pasaran.

Kandungan dari Garnier Men Turbo Light: White & Oil Control,iaitu Icy Clay Complex berfungsi untuk menyerap minyak berlebihan dan menanggalkan kotoran pada wajah. 

Pelakon Aiman Hakim Ridza dilantik sebagai duta jenama Garnier Men yang baharu.

White Clay berkesan untuk membersihkan pori-pori dan menanggalkan sel kulit mati serta kotoran pada wajah.

Menerusi penggunaan secara berterusan, kulit wajah akan lebih cerah dan segar seperti pemakaian kali pertama.

Sementara itu, Garnier Men Turbo Light: Double White memiliki kandungan Charcoal untuk menanggalkan kotoran dan membersihkan minyak berlebihan manakala Icy Clay pula berupaya mencerahkan kulit kusam. Ia merupakan satu kombinasi tawaran yang dicari-cari oleh para jejaka. 

Seleksi produk dari rangkaian penjagaan wajah lelaki paling laris ini boleh didapati di semua kedai runcit utama seluruh Malaysia pada harga RM8.90 bagi 5oml dan RM15.90 (100ml).
Tags / Kata Kunci: Garnier Men , Icy Duo Foam
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan