Kisah Uresh Si Macha Kaya

Rabu, 13 Disember 2017 10:28 AM

DI antara pelbagai bangsa yang bekerja di Doha ini, aku paling serasi dengan geng Sri Lanka. Bukan aku sahaja, bahkan ramai rakyat Malaysia yang mengaku senang dan selesa bekerja atau melepak dengan mereka.

Jangan Kau Tanya Itu Soalan Lagi...

Rabu, 29 November 2017 8:00 AM

“SEMUT berjalan satu-satu, hoora, hoorey,” nyanyi Rohaizad ketika berlegar di dalam kabin pesawat. Aku yang sudah memang ada di dalam memandang dia yang tersengih macam kerang busuk.

Ketahui Keperluan Diri Pada Musim Dingin

Khamis, 16 November 2017 9:09 AM

ASSALAMUALAIKUM. Semakin ramai umat Islam membanjiri kota Makkah dan Madinah bagi menunaikan ibadat umrah sekarang ini. Disember sering menjadi pilihan ramai, terutama jemaah dari Malaysia berikutan cuti persekolahan yang panjang.

Pita Merah Bikin Hati Gelisah

Rabu, 15 November 2017 11:23 AM

BEKERJA dalam bidang aviasi ini, terdapat satu perasaan hitam yang menghantui hati. Perasaan ini selalunya tidak mengganggu aktiviti harian, tetapi jauh dari sudut hati, kau tahu ia ada di sebalik tembok memerhati.

Tunggu 40 Minit Atau Tawaf Lebih 5km

Selasa, 14 November 2017 11:45 AM

PROJEK Rehabilitasi Kawasan Zamzam di Dataran Kaabah, Masjidil Haram yang mula dilaksanakan sejak Oktober lalu, dijangka selesai hujung Mei  depan membabitkan keluasan keseluruhan 2,535 meter persegi.

  • Mukasurat 1 daripada 20

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan