Terdetik Di Hati Menjadi Realiti

Khamis, 28 April 2016 7:30 AM

ASSALAMUALAIKUM.  Seringkali kita dengar daripada mereka yang berpengalaman menunaikan ibadat umrah atau haji agar menjaga mulut, tutur kata atau percakapan kita sepanjang mengerjakan ibadat berkenaan di Tanah Suci Makkah dan Madinah.

Temui Cincin Permata Biru

Khamis, 21 April 2016 8:00 AM

ASSALAMUALAIKUM. Cerita duit hilang atau barang berharga hilang pernah saya paparkan di dalam ruangan ini. Jika kehilangan duit atau baranganberharga redha sahaja dan usah difikirkan secara mendalam atau berlarutan. Anggap sahaja sudah tiada rezeki lagi dan insyaAllah digantikan dengan lebih baik.

Rawatan Dialisis Mudah Diperoleh Di Tanah Suci

Khamis, 7 April 2016 8:00 AM

ASSALAMUALAIKUM. Masih lagi cerita Arif yang menjalani rawatan dialisis di Tanah Suci. Sejurus tiba di Makkah, Arif ditemani krew media, Zahir dan Pak Uda, bapa saudara Teh Syuhaida, untuk menyempurnakan ibadat umrah. Mereka tawaf dan saie bersama-sama jemaah lain yang turut menyertai rombongan.

Kuwait Perintis Institusi Pelaburan Milik Negara

Isnin, 21 Mac 2016 5:06 PM

RAMAI yang tidak tahu bahawa pemerintahan Kuwait yang wujud pada hari ini adalah sebuah pemerintahan berdasarkan hibrid (campuran) - Raja yang memerintah seiring dengan demokrasi berparlimen – seakan-akan sama dengan apa yang dipraktikkan di Malaysia.

  • Mukasurat 1 daripada 20

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan