Saya 'Tenggelam', Sedar Diri - Hazami

Rabu, 11 Oktober 2017 3:24 PM

PERJALANAN seni penyanyi Hazami yang popular dengan lagu Sonata Musim Salju ini penuh berliku terutamanya apabila pernah digam daripada sebuah stesen televisyen.

Ahmad Idham Sengaja 'Jentik' Pekin Ibrahim?

Rabu, 11 Oktober 2017 9:00 AM

BUAT kali kedua, isu tajuk filem yang seakan sama kembali menjadi perbalahan membabitkan dua orang individu sama. Benarkah Ahmad Idham dengan segaja berniat untuk menimbulkan kemarahan Pekin Ibrahim? Ikuti temuramah eksklusif wartawan Farhan Ikram bersama Ahmad Idham.

Mula-Mula Tak Yakin, Tapi...

Selasa, 10 Oktober 2017 3:00 PM

KURANG keyakinan diri akibat bentuk fizikal pernah menghantui penyanyi ini, namun begitu dia dapat mengatasinya dengan pemikiran positif bahawa bakat sebenarnya lebih penting berbanding rupa.

Janna Nick Bergaduh Gara-Gara Video Cium?

Selasa, 10 Oktober 2017 9:00 AM

BELUM reda isu video bercumbu dengan pelakon Fattah Amin, penampilan Janna Nick pula menjadi bualan kerana dikatakan menyerupai penampilan seorang lelaki. Ini jawapan pedas Jann Nick!

Hero Kacak Indonesia Kini Jual Kek

Isnin, 9 Oktober 2017 2:00 PM

PELAKON dan penyanyi kacak Irwansyah mengakui tahun 2017 melihat sedikit penurunan daripada segi tawaran lakonan. Justeru beliau memenuhi masa terluang dengan menjual kek.

Cinta Indah Edrea Di Malaysia?

Jumaat, 6 Oktober 2017 3:00 PM

USAHAWAN di Indonesia, penyanyi di Malaysia. Itu yg boleh dikatakan mengenai penyanyi kelahiran negara jiran ini. Indah Edrea nekad untuk memperjuangkan karyanya di Malaysia biarpun dia sedar persaingan yang bakal diterima disini.

#akuStar: Persis - Mimpi

Jumaat, 6 Oktober 2017 9:00 AM

SINGLE kedua kumpulan Persis boleh dianggap luar biasa kerana ia mendapat sentuhan dari luar negara. Jom layan single Mimpi versi #akuStar!

Rahsia Chew n' Glow Pilih Neelofa

Khamis, 5 Oktober 2017 3:30 PM

HANYA kerana terbayang wajah Neelofa di Makkah, usahawan Izdihar Rosland terus membuat keputusan untuk menjadikan aktres itu sebagai duta produknya. Tapi... apa istimewanya Neelofa? Dapatkan jawapannya!

  • Mukasurat 2 daripada 85

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan