Lucu Najib Salah Panggil Wak Doyok Sebagai Wak Dogol

Khamis, 18 Mei 2017 10:20 AM

DISEBALIK drama hangat yang berlaku semasa Majlis Dialog Transformasi Nasional 2050 (TN50) yang diadakan di kediaman Perdana Menteri di Putrajaya pada rabu malam, ada satu kejadian mencuit hati apabila Datuk Seri Najib Tun Razak tersalah memanggil nama personaliti fesyen, Wak Doyok dengan panggilan Wak Dogol.

Alahai, comel je. Cuba dengar ni!

Macam Mana Nak Beli Undi? - Neelofa

Rabu, 17 Mei 2017 12:00 PM

ASAL menang anugerah, pasti ada yang menyangka pelakon dan pengacara popular, Neelofa membeli undi. Kononnya dia memaksa rangkaian stokis perniagaannya melakukan perkara yang sama untuk menang anugerah. Maklumlah, tahun ini sahaja, dia berjaya memenangi beberapa kategori anugerah hiburan yang dianjurkan oleh stesyen televisyen tempatan.


“Saya Akan Berhenti Jual Barang Tiruan” - Kingafiqq

Rabu, 17 Mei 2017 9:00 AM

BARU berusia 20 tahun, namun pemilik nama Kingafiqq ini mampu menjana pendapatan ratusan ribu ringgit hanya mejual barang tiruan. Katanya, apa dilakukannya itu untuk cari makan sebagai seorang pelajar. Namun dia akan berhenti menjual barangan itu.

Suami Tak Larang - Juliana Evans

Selasa, 16 Mei 2017 9:00 AM

RASANYA masih belum terlambat untuk kami mengucapkan selamat pengantin baharu kepada pelakon Juliana Evans dan suami, Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah Al-Hajj. Bila sudah berkahwin, macam mana dengan kerjaya lakonan? encik suami tak cemburu ke?

Gambit Nak Botak Kepala?

Isnin, 15 Mei 2017 12:37 PM

PELAKON Gambit Saifullah menyatakan kesediaannya untuk melakukan apa sahaja bagi mengubah penampilannya termasuk membotakkan kepala dan menaikkan berat badan. Amboi kenapa sampai begitu sekali ya?

Fenomena PSY Kembali Lagi

Jumaat, 12 Mei 2017 7:00 PM

ARTIS sensasi dari Korea Selatan, yang memegang rekod tontonan video paling banyak pernah dicatatkan iaitu PSY kini muncul dengan lagu terbaru.

  • Mukasurat 2 daripada 56

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan