Tomok Hanya Kongsi Perkara Berfaedah Tentang Anak

Jumaat, 28 Oktober 2016 12:33 AM

Penyanyi Tomok yang mempunyai lebih 1.3 juta pengikut di Instagram hanya mengambil pendekatan berkongsi perkara berfaedah sahaja tentang anaknya di laman sosial itu.

Awie Ada Sebab Nikah Di Thailand, Kampung Nenek Moyang

Rabu, 12 Oktober 2016 12:33 AM

Penyanyi Awie yang selamat bernikah dengan Sharifah Ladyana Syed Samsuddin pada 7 Oktober 2016 berkata, ada sebab dia melakukan majlis di Songkhla, Thailand itu. Awie  berkata, dia merahsiakan lokasi dan tarikh nikahnya kerana bimbang akan khianat ilmu hitam.

Inikah Bakal Isteri Zamani (Slam)?

Selasa, 27 September 2016 12:33 AM

ZAMANI (Slam) mengaku, foto yang ditunjukkan kepadanya ialah wanita yang benar-benar rapat dengan dia selama ini. Wanita berkenaan dikaitkan kononnya bakal menjai isteri Zamani.

"Mereka Terlepas Pandang Pada Saya" - Adam Corrie

Selasa, 20 September 2016 12:33 AM

PELAKON Adam Corrie berkata, mungkin ada pihak sudah terlepas pandang terhadapnya selepas kehadiran pelakon-pelakon baharu sehingga dia tidak diberi tawaran berlakon.

Aliff Aziz Tak Percaya Sudah Bergelar Suami Bella Astilla

Sabtu, 10 September 2016 2:58 PM

PENYANYI Aliff Aziz bersyukur apabila hubungan yang dijalinkan bersama Bella Astilla akhirnya mereka disatukan sebagai suami-isteri.

Kata Aliff, dia kini menggalas tanggungjawab besar sebagai suami dan berharap rumah tangga yang dibina mendapat restu dan diberkati.


  • Mukasurat 2 daripada 45

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan