Tiada Lagi Senyuman Manis Ary Malik

Rabu, 1 Mac 2017 3:00 PM

TARIKH 28 Februari 2017 mengejutkan dunia hiburan selepas pengacara itu meninggal dunia akibat kanser ovari. Allahyarham meninggalkan suami dan tiga orang anak. Ikuti sekitar pengebumian jenazah Allahyarham.

Tomok Ubah Persepsi Masyarakat Menerusi Pelajaran

Khamis, 26 Januari 2017 5:55 AM

TOMOK membuat keputusan untuk melanjutkan pelajaran secara sambilan bagi Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Industri Kreatif, UUM adalah untuk mengubah persepsi masyarakat agar tidak memandang rendah terhadap selebriti.

Artis Busking Dalam Tren Pungut Derma

Isnin, 23 Januari 2017 2:30 PM

HIJUNG minggu buat penumpang yang menggunakan perkhidmatan tren komuter tidak seperti hari-hari biasa apabila mereka dihiburkan lebih 10 orang selebriti popular seperti Tomok, Aril Pilus, Pekin Ibrahim,dan ramai lagi, melalui 'busking' di dalam koc yang sedang bergerak.Projek amal anjuran artis yang juga merupakan pelajar separuh masa  Universiti Utara Malaysia (UUM) itu dilakukan bagi mengutip derma untuk disumbangkan kepada beberapa buah rumah kebajikan terpilih.

Pereka Fesyen Jawab Isu Nilai Pakaian Azharina Di 'GV3'

Rabu, 7 Disember 2016 11:30 AM

IMEJ Azharina yang tampil dengan pakaian bernilai ratusan ribu ringgit pada pentas Gegar Vaganza 3 menjadi bualan apabila ramai tidak percaya dengan kos berkenaan. Pereka fesyen Razman Razmi akhirnya tampil memberi penjelasan.

  • Mukasurat 2 daripada 47

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan