“ Saya Percaya Ada Hikmah Disebaliknya." - Fazlin

Isnin, 17 April 2017 2:43 PM

KESIHATAN bekas wartawan penyiaran di sebuah stesyen tv swasta, Mazidul Akmal Sidek yang terlantar sakit akibat penyakit angin ahmar kini semakin pulih. Isterinya, Khairul Fazlin Kamarudin, berkata, Mazidul sudah mampu menggerakkan anggota badannya selain penglihatannya yang semakin baik.

Lima Pemenang Ke Tayangan One-Man Star Wars

Jumaat, 14 April 2017 4:37 PM

SEMPENA meraikan sambutan Hari Star Wars Sedunia, Milestone Production Sdn Bhd pada Jumaat mengadakan lawatan media ke Kumpulan Media Star bagi mempromosikan trilogi 'One-Man Star Wars' yang bakal ditayangkan secara langsung dari Broadway pada 21 dan 22 April ini.

Khai Bahar Tidak Lagi Dipandang Rendah

Khamis, 13 April 2017 2:00 PM

PERNAH dikritik cara berpakaian selain dicemuh dengan kenyataan tekaknya  berdarah akibat nyanyian suatu ketika dahulu, penyanyi Khai Bahar ketika ini tidak lagi dipandang rendah berbanding pada awal kemunculannya.

Hafidz Roshdi Bimbang Keadaan Isteri

Rabu, 12 April 2017 5:15 PM

AKTOR muda Hafidz Roshdi khabarnya tidak senang duduk ketika berada di set penggambaran kebelakangan ini kerana dia bimbang keadaan isterinya yang kini hamil anak pertama mereka.

Sekitar Malam Kemuncak DFKL2017

Isnin, 10 April 2017 7:00 PM

TONTON sekitar malam kemuncak Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL 2017) yang berlangsung malam Ahad lalu di Pusat Konvensyen Putrajaya dan juga gaya artis yang melalui karpet merah acara itu.

  • Mukasurat 2 daripada 50

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan