Umur 28 Tahun Baru Bercinta - Haqiem Rusli

Selasa, 23 Mei 2017 4:00 PM

BIASALAH bila dah popular, pasti ramai yang ingin mendekati. Begitu juga dengan penyanyi Haqiem Rusli yang mengakui sering kali menerima lamaran peminat untuk menjadikannya kekasih hati. Wahh...

Fimie Don Pasrah Permintaan Pasaran

Selasa, 23 Mei 2017 1:00 PM

JARANG sekali pelakon yang bermula daripada zaman kanak kanak berjaya mengekalkan populariti apabila mencecah usia dewasa. Itu yang di hadapi oleh Fimie Don namun ia tidak mengecewakan dirinya.

Redza Rosli Lelaki 'Malu-Malu Kucing'

Selasa, 23 Mei 2017 9:00 AM

BAGAIKAN sudah bosan dengan gosip itu, Ayda berkata, sebagai pelakon dia bukan sahaja perlu menjaga hubungan baik dengan hero gandingannya, malah tenaga kerja sesebuah produksi.

Mira Filzah Serik Berbuka Puasa Di Set?

Isnin, 22 Mei 2017 3:30 PM

MENGAKUI sering terlepas peluang untuk berbuka puasa dengan keluarga dek kerana terlalu sibuk dengan jadual lakonan, Mira Filzah mengambil keputusan untuk berehat sepanjang ramadan ini

Apa?? Viral Bawa Syiling 20 Sen Dalam Dompet

Isnin, 22 Mei 2017 9:00 AM

KUMPULAN Viral yang dianggotai adik beradik kembar, Amzar dan Amsyar menjadi mangsa selongkar minggu ini. Mengejutkan apabila dalam dompet mereka hanya mempunyai duit syiling 20 sen sahaja. Laaa... Sorok dekat mana duit persembahan yang banyak tu? Mari kita tonton gelagat pasangan kembar berusia 20 tahun ini ketika diselongkar.

Apabila Vida Jadi Penyanyi

Jumaat, 19 Mei 2017 4:16 PM

MAKIN gamat dunia hiburan apabila jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida dah nak tukar profesion jadi penyanyi. Aikk... Dah tak nak berniaga ke? Kenapa nak jadi penyanyi pula tu?

#akuSTAR : Maisarah - Prasetia

Jumaat, 19 Mei 2017 9:00 AM

PENYANYI baharu, Maisarah yang sedang mempromosikan single Prasetia mendendangkan lagu secara akustik menggunakan alat muzik ukelele. Ayuh kita saksikan persembahan penyanyi muda berusia 16 tahun ini.

  • Mukasurat 1 daripada 56

Lihat mukasurat:

iklan

iklan

Iklan