A Pink Pula Diancam Bunuh - K Pop | mStar

A Pink Pula Diancam Bunuh

Diterbitkan: Jumaat, 16 Jun 2017 5:35 AM

Netizen mengandaikan ugutan itu hanya satu bentuk strategi dari agensi A Pink bersempena kemuculan lagu baru mereka tidak lama lagi.

(Ubah saiz teks)

ITULAH kalau dah popular... setelah Mina Twice, kini giliran A Pink pula terima ancaman bunuh. Ish... ish... menakutkan!

Khabarnya disebabkan ancaman itu, pihak polis sudah mula dikerahkan untuk mengawal persekitaran pejabat urusan agensi Plan A Entertainment.

Dikatakan berita tersebut mula tersebar setelah ia diberitahu sendiri oleh kakitangan A Pink melalui akaun twitternya yang sekaligus mengundang kerisauan peminat tegar enam gadis cantik ini.

A Pink dikhabarkan akan mengeluarkan lagu terbaru dalam waktu terdekat ini.

Bagaimanapun ada yang beranggapan berita ini hanyalah permainan pihak media untuk menarik perhatian netizen kerana A Pink dikhabarkan akan membuat siri kemunculan semula dalam waktu terdekat ini.

"Baca ayat terakhirnya, 'setelah mendapat ancaman bunuh, A Pink akan membuat comeback pada 26 Jun depan," tulis seorang netizan.

"Jadi lagu baru mjereka akan segera dikeluarkan? Agensi kamu bermain kotor," ujar salah satu komen di ruangan berita OSEN.

"Siapa pula individu yang menelefon polis dan buat ancaman bunuh? Jelas ianya hanya satu bentuk permainan media," sindir netizen dan berharap agar peminat pelantun lagu Mr.Chu ini tidak terus menggelabah.

Tags / Kata Kunci: A Pink
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan