Semakin Jelita, Netizen Mengurat Mia Sara

Diterbitkan: Selasa, 20 Jun 2017 1:31 PM

Mia Sara semakin bergaya dan cantik.

(Ubah saiz teks)

PELAKON yang dulu dikenali sebagai pelakon kanak-kanak iaitu Mia Sara sudah pun berusia 12 tahun.

Malah, menerusi sebuah foto di Instagram, kejelitaan pelakon yang turut memiliki rangkaian tudung jenama Mia Couture ini semakin terserlah dan dipuji netizen.

Ada juga netizen yang nakal cuba memberi ayat-ayat pick up line dan memikat pelakon drama Strawberi & Karipap ini.

Rata-rata netizen memuji penampilan dan gaya Mia kini lebih matang daripada usianya yang masih di peringkat sekolah rendah.

Awal kemunculan Mia sering mendapat watak sebagai anak kepada Lisa Surihani.

Antara komen yang ditinggalkan peminat di laman Instagram:

@hanimohd8561 bakal heroin... heroin sekarang yang mana dah tua, tolong jadi kakak atau emak, sebab ramai heroin muda sekarang ni.

@khai_1996 Mia Sara sangat cantik dan bergaya ๐ŸŒน๐ŸŒน๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Mia saya minta nombor telefon Mia, boleh tak :)

@nurfaiqahhaifaa Wow miasara dah matanglah

Penampilan Mia Sara jadi perhatian netizan - Foto IG Mia Sara & Noerules Touch. 

@irrzaaimmy nak nombor telefon boleh tak Mia?

@its.afifaaa Omg! serius tu Mia ke? sebab lawa sangat!

Mia mula menceburi bidang lakonan pada tahun 2008 menerusi drama Adamaya disamping pelakon terkenal Lisa Surihani.

Dia pernah menjadi perhatian sebagai pelakon kanak-kanak paling comel dan membintangi beberapa filem seperti Nur Kasih The Movie, Sekali Lagi dan Papa I Love You.

Tags / Kata Kunci: Mia Sara

iklan

Video

Jumaat, 17 November 2017 4:25 PM

Tokan Kantoi Bungkus Dadah Dalam Plastik Teh

Jumaat, 17 November 2017 2:00 PM

Pesawat Dedah Punca Menyepi

Jumaat, 17 November 2017 9:00 AM

#akuStar: Hyper Act - Kasih

Khamis, 16 November 2017 9:05 AM

Tak Tipu! Rawang Bypass Memang Gayat

Khamis, 16 November 2017 9:00 AM

Sufi Tak Mampu Tolak Haqiem Rusli

Rabu, 15 November 2017 9:00 AM

Bakat Mafarikha Tersia-sia Enam Tahun

Selasa, 14 November 2017 2:00 PM

Nasi Kandar 3 Jam!

Selasa, 14 November 2017 9:00 AM

โ€œPenat..Tapi Best!โ€ - Nad Zainal

Kolumnis

iklan

Iklan