Mizz Nina Tak Halang Video Lamanya Ditonton - Berita Hiburan | mStar

Mizz Nina Tak Halang Video Lamanya Ditonton

Diterbitkan: Jumaat, 3 Mac 2017 12:58 PM

Mizz Nina

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Penyanyi Mizz Nina mengakui video muzik dan lagu-lagu lamanya masih lagi ditonton oleh peminat biarpun dia sudah meninggalkan bidang tersebut.

Mizz Nina, 37, berkata, dia tidak menghalang perkara itu berlaku, malah menganggap ia sebagai salah satu perjalanan kehidupannya yang tidak boleh dilupakan.

"Ya, masih ramai yang ulang tonton video dan lagu-lagu lama yang saya nyanyikan dahulu di internet laman sosial seperti Twitter dan YouTube.

"Saya tidak boleh menghalang mereka untuk berhenti menonton. Apa yang saya boleh lakukan ialah berfikiran positif tentang perkara itu. Lagi pula saya tidak pernah menyesal dengan kehidupan yang lalu," ujarnya kepada mStar Online.

Mizz Nina kini aktif berdakwah.

Isteri kepada penyanyi Noh Salleh ini mengulas tentang lagu dan video muzik nyanyiannya masih lagi menjadi tontonan masyarakat biarpun beliau sudah memadam video-video berkenaan di laman YouTube miliknya selain mengambil keputusan untuk berhenti daripada bidang hiburan.

Tambah Mizz Nina, dalam pada masa yang sama perkara itu mendekatkan dia dengan mereka yang masih mengikuti perkembangannya biarpun dia sudah berhijrah.

"Saya yakin perkara itu dapat mendekatkan mereka pada saya dan secara tidak langsung akan terus mengikuti perkembangan saya sekarang," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Mizz Nina atau nama sebenarnya Syazrina Azman, berkata, dia kini aktif menjadikan platform laman sosialnya terutama Instagram sebagai salah satu cara menyampaikan dakwah.

Dia mengambil peluang itu, untuk menarik lebih ramai lagi pengikutnya di laman sosial yang mahu berubah mendekatkan diri kepada Islam.

"Tiada istilah terlambat dalam mengenal Allah dan Islam, saya sendiri akui belajar Alif, Ba, Ta pada usia 30 tahun dan Alhamdulilah kini semakin baik.

"Apa yang penting jangan malu untuk belajar dan tidak perlu ada rasa sudah terlambat untuk memulakan itu semua," ujarnya.

Tags / Kata Kunci: Mizz Nina
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan