Raja Azmi Terpaksa Berjauhan Dengan Suami 9 Bulan - Berita Hiburan | mStar

Raja Azmi Terpaksa Berjauhan Dengan Suami 9 Bulan

Diterbitkan: Selasa, 3 Januari 2017 6:10 AM

Raja Azmi terpaksa berjauhan dengan suaminya, Mohd Eddie Ghazali selama sembilan bulan.

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Penerbit Raja Azmi memberitahu dia terpaksa berjauhan dengan suaminya, Mohd Eddie Ghazali sejak awal Disember lalu selama sembilan bulan.

Raja Azmi, 58, berkata, suaminya kini menetap di Pulau Langkawi selepas mendapat pekerjaan sebagai pemuzik di sebuah hotel di pusat pelancongan itu.

"Pada awalnya berat juga suami hendak terima tawaran itu kerana kami perlu berjauhan namun kerana tidak mahu menolak rezeki dia pun terima.

"Tetapi dia perlu menetap di sana selama sembilan bulan dan sudah berpindah ke sana sejak Disember lalu," katanya kepada mStar Online.

Bagaimanapun kata Raja Azmi, jika berkelapangan dia akan melawat suaminya di Pulau Langkawi dan sebaliknya mengikut kesesuaian masa Mohd Eddie.

Dalam pada itu, Raja Azmi berkata, biarpun baharu sebulan lelaki berkenaan berpindah namun perasaan rindu terhadap suaminya itu semakin menebal.

Raja Azmi dan suaminya Mohd Eddie Ghazali pada hari pernikahan mereka.

Malah katanya, dia berasa sunyi tanpa kehadiran Mohd Eddie kerana mereka sebelum ini sering bersama sekiranya hendak ke mana-mana.

"Sejak berkahwin tabiat kami memang suka keluar mencari sarapan pagi di sekitar Kuala Lumpur untuk mencuba menu baharu dan berbeza.

"Tetapi sekarang rasa seperti tidak ada selera pula hendak bersarapan kerana biasanya akan makan bersamanya.

"Sejak dia tiada adalah dua kali saya bersarapan diluar itu pun ditemani anak-anak," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Raja Azmi berkata, tahun ini dia bakal bergiat aktif dalam bidang perniagaan untuk mempromosikan bedak sejuk keluarannya iaitu Kak Mie Cun.

Katanya, produk berkenaan sebelum ini mendapat sambutan menggalakkan dan akan membuat penjenamaan semula bagi menarik lebih banyak pelanggan terutama dikalangan orang muda.

"Selalu orang tanya saya apa rahsia penjagaan wajah dan saya senang sahaja bedak sejuk.

"Tetapi ramai orang tidak tahu kebaikannya terutama anak-anak muda dan Insya-Allah dengan penjenamaan semula ini dapatlah ia dikembangkan lagi," katanya.

Tags / Kata Kunci: Raja Azmi , Mohd Eddie
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan