Che Ta Bengang Beg Dinanti Tidak Tiba - Berita Hiburan | mStar

Che Ta Bengang Beg Dinanti Tidak Tiba

Diterbitkan: Jumaat, 23 September 2016 4:00 PM

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Pelakon  Rozita Che Wan kesal kerana gagal menghadiri satu majlis makan malam gara-gara bagasinya tidak tiba ketika mendarat di lapangan terbang Kota Kinabalu, Sabah pada Khamis.

Rozita, 43, dalam status videonya menerusi Instagram menyelar sebuah syarikat penerbangan yang disifatkannya gagal melaksanakan tugas dengan baik sehingga dia berhadapan masalah itu.

“I (saya) tak tahu macam mana MAS buat kerja, I (saya) fly (terbang) dari KL (Kuala Lumpur) ke Sabah, tapi beg I (saya) still (masih) dekat KL dan malan ni I (saya) ada dinner (makan malam) dan I (saya) tak boleh pergi dinner (makan malam) sebab beg I (saya) takde,” luahnya dalam video di Instagramnya itu.

Dalam pada itu menerusi catatan pada status Instagram berkenaan Rozita berkata, dia menaiki pesawat dengan menempah tempat duduk perniagaan dan dalam pesawat itu tiada ramai penumpang.

"And I fly bisnes (business) class (Dan saya terbang kelas perniagaan), bukan ramai pun penumpang sampai boleh tercicir bag (beg) tu!!. So embarrassing (sangat memalukan) dengan servis MAS,” luahnya.

Video berkenaan sehingga petang Jumaat mendapat lebih 160,000 tontonan.

Tags / Kata Kunci: Rozita Che Wan , Che Ta
   

iklan

Video

Selasa, 19 Jun 2018 1:13 PM

Takdir ibu & anak 'pergi' bersama

Selasa, 19 Jun 2018 8:30 AM

Cabaran anyam ketupat!

Isnin, 18 Jun 2018 8:00 AM

mStar teka lagu Raya - Challenge

Jumaat, 15 Jun 2018 6:00 AM

Raikan Syawal, bukan 'membawang'

Rabu, 13 Jun 2018 3:40 PM

Perihal suka iklankan maksiat di Instagram

Rabu, 13 Jun 2018 8:00 AM

Jangan sibuk main 'game' dalam bulan puasa

Selasa, 12 Jun 2018 4:06 PM

Cabaran RM15 di bazar Ramadan

Selasa, 12 Jun 2018 9:00 AM

Wartawan mStar pening pilih baju raya

Kolumnis

iklan

Iklan