Memori Syawal Idea Broo Twinz Hasilkan Lagu Raya - Berita Hiburan | mStar

Memori Syawal Idea Broo Twinz Hasilkan Lagu Raya

Diterbitkan: Ahad, 12 Julai 2015 3:00 AM

Broo Twinz tampil dengan single terbaharu berjudul Hari Bahagia Hari Raya.

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Pasangan kembar yang menggelarkan diri mereka Broo Twinz iaitu Izzat Ismer Mohd Noor (Ezmir) dan Izzat Izwan Mohd Noor (Ezwan) tampil dengan lagu raya berjudul Hari Bahagia Hari Raya.

Izzat Ismer atau Ezmir memberitahu idea menghasilkan lagu berkenaan berdasarkan tentang ingatan seorang anak kepada ibu bapa mereka yang berada di kampung.

"Lagu ini akan mengimbau pendengar tentang memori indah menyambut Aidilfitri bersama keluarga serta luahan perasaan untuk pulang berhari raya bersama kedua ibu bapa," katanya.

Hari Bahagia Hari Raya digubah sendiri oleh pasangan kembar berkenaan bersama rakan mereka, Aleyz.

Dalam pada itu, Ezmir berkata, mereka tampil dengan idea tersebut kerana ingin menghasilkan sebuah lagu raya yang dapat dirasai oleh pendengar tentang memori bersama keluarga apabila tiba Syawal.

Pernah popular menerusi lagu Saranghaeyo, Ezmir berkata, mereka berharap Hari Bahagia Hari Raya dapat diterima baik oleh pendengar bersempena dengan Aidilfitri tahun ini.

"Kami juga telah melancarkan video lirik lagu tersebut di Youtube dan berharap ia akan dapat diterima ramai," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Broo Twinz dalam perancangan untuk menghasilkan single terbaharu mereka selepas sambutan hari raya nanti.

Tags / Kata Kunci: Broo Twinz , Hari Bahagia Hari Raya.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan