Arja Lee Sudah Tiada Pengurus - Berita Hiburan | mStar

Arja Lee Sudah Tiada Pengurus

Diterbitkan: Sabtu, 10 Januari 2015 12:31 AM

Arja Lee mengakui banyak mempelajari perkara baharu sejak menguruskan sendiri kerjaya seninya.

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Pelakon dan penyanyi Arja Lee menyangkal dakwaan kononnya dia mengalami konflik dengan pengurus sehingga terpaksa menguruskan sediri kerjayanya tanpa bantuan sesiapa sejak tiga bulan lalu.

Arja atau nama sebenarnya Azharudin Ramli, 31, menjelaskan hubungan mereka masih kekal baik biarpun mengambil keputusan untuk tidak menjalinkan hubungan profesional.

Kami tidak bergaduh cuma membawa haluan masing-masing dan sepanjang tiga bulan ketiadaannya saya menguruskan sendiri semua perkara berhubung kerjaya saya," katanya kepada mStar Online.

Dalam pada itu, Arja berkata, dia masih belum terfikir untuk mencari pengganti kerana lebih selesa menguruskan sendiri kerjayanya buat masa ini.

Kata Arja, dia mengambil peluang tersebut untuk mempelajari selok-belok industri hiburan daripada prespektif pengurusan.

"Sebelum ini saya banyak bergantung kepada orang lain dan sudah tiba masanya saya sendiri menentukan hala tuju karier saya dan membuat keputusan sendiri.

"Alhamdulillah semakin banyak yang saya belajar dengan ketiadaan pengurus dan keadaan terkawal," katanya.

Sementara itu, Arja yang sebelum ini mengakui kembali solo selepas hubungannya dengan pelakon Shima Anuar putus memberitahu masih belum bersedia untuk mempunyai pasangan kekasih.

Jelas Arja, buat masa ini dia ingin memberikan fokus kepada kerjaya selain merancang pelbagai aktiviti bagi merancakkan perjalanan kariernya pada tahun ini.

Soal jodoh itu bukan di tangan saya dan sekiranya ada... saya terima tetapi tahun ini tumpuan saya adalah kepada kerjaya seni," katanya.

Tags / Kata Kunci: Arja Lee.
   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan