Star Radio Lancar kempen Championing Children

Diterbitkan: Khamis, 10 Julai 2014 12:30 AM

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Sebagai meningkatkan kesedaran isu-isu penderaan kanak-kanak, kumpulan radio Star mengambil inisiatif melancarkan kempen Championing Children.

Menurut Ketua Pegawai Operasi Kumpulan Star Radio, Kudsia Kahar, kempen tersebut adalah bertujuan mendidik dan berkongsi informasi mengenai isu-isu penderaan kanak-kanak yang semakin berleluasa sejak akhir-akhir ini.

“Kempen Championing Children ini adalah satu usaha untuk mendidik masyarakat umum terhadap penderaan kanak-kanak dan kepentingannya untuk memastikan keselamatan anak-anak kita.

"Para pendengar boleh melayari laman web tiga stesen radio kami iaitu Red FM, 988, Suria FM dan Capital FM untuk mendapat maklumat lanjut mengenai isu tersebut," katanya menerusi kenyataan media yang dikeluarkan di sini pada Rabu.

Tambah Kudsia, ia jua memberi peluang kepada masyarakat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penderaan kanak-kanak.

Dalam pada itu para pendengar boleh mendapatkan maklumat mengenai pelbagai jenis penderaan, tanda-tanda penderaan dan talian bantuan menerusi laman web tersebut.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kempen Championing Children ini, anda boleh layari www.red.fm, www.suriafm.com.my, www.capitalfm.com.my dan www.988.com.my

iklan

Video

Ahad, 17 Disember 2017 9:00 AM

#akuStar: InTeam - Kasih Kekasih

Jumaat, 15 Disember 2017 2:27 PM

Biarlah Ia Berlalu" - Adi Putra

Jumaat, 15 Disember 2017 11:51 AM

Aksi 'Rempit' Fasha Sandha Jadi Perhatian

Jumaat, 15 Disember 2017 9:00 AM

#akuStar: Pesawat - Luluh

Khamis, 14 Disember 2017 1:00 PM

Peminat Lega Tiada Suara 'Kepit' Sajat

Rabu, 13 Disember 2017 9:00 AM

Jadi Pilihan Pekin Ibrahim, Siapa Donny Alamsyah?

Kolumnis

iklan

Iklan