Kamal Adli Reda Belum Ada Rezeki Popular - Berita Hiburan | mStar

Kamal Adli Reda Belum Ada Rezeki Popular

Diterbitkan: Isnin, 27 Januari 2014 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Kamal Adli
Kamal Adli

PETALING JAYA: Pelakon Kamal Adli mengakui belum mempunyai rezeki untuk popular biarpun sudah hampir lima tahun berada dalam industri seni tanah air.

Kamal, 27, berkata, walaupun pelbagai watak dan karekter yang telah dilakonkan namun dia belum bertuah untuk mendapat drama atau filem yang benar-benar mampu mengangkat namanya.

"Itu semua tuah atau rezeki masing-masing, jika seseorang pelakon tersebut mendapat drama yang betul-betul popular dia juga secara tidak langsung akan popular.

"Saya sudah cuba banyak karakter termasuk komedi, aksi dan serius namun mungkin belum ada rezeki lagi," katanya kepada mStar Online.

Kamal berkata demikian ketika ditanya tentang kerjaya lakonannya yang masih belum mencapai satu tahap populariti setanding dengan pelakon-pelakon yang seangkatan dengannya.

Bagaimanpun, Kamal berkata, dia bersyukur kerana diberi kepercayaan oleh produser dan stesen televisyen tempatan untuk terus berada dalam industri.

Tambahnya, apa yang lebih penting, dia berjaya menunjukan bakat lakonannya kepada penonton.

"Saya tidak pernah memilih drama atau filem yang memnag sudah dijangka akan hit, sebaliknya saya hanya berlakon sahaja ikut tawaran yang datang.

"Tapi saya bersyukur dengan pelbagai karekter yang telah saya bawa ini, penonton sendiri dapat menilainya," katanya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan