Dua Finalis Rebut Gelaran Ratu Rania - Berita Hiburan | mStar

Dua Finalis Rebut Gelaran Ratu Rania

Diterbitkan: Ahad, 17 November 2013 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Aida
Aida

PETALING JAYA: Dua peserta akhir iaitu Normazuraida Zakaria (Aida), 34, dan Rosnawati Bachok (Watie), 37, bakal merebut gelaran juara Ratu Rania pada 20 November ini.

Menurut Pengurus Saluran Astro Prima, Namanzee Harris, nasib para peserta akan ditentukan sepenuhnya berdasarkan sistem pemarkahan 100 peratus oleh pihak juri iaitu Rizalman Ibrahim, Rozita Che Wan dan Ziana Zain.

"Program Ratu Rania secara tidak langsung membantu meningkatkan daya keyakinan diri dan keterampilan di kalangan peserta.

"Maka mereka akan dinilai mengikut tiga kriteria utama iaitu keyakinan diri, keluasan pengetahuan am dan berpersonaliti menarik," katanya menerusi kenyataan media yang diemelkan kepada mStar Online.

Seramai empat peserta telah bersaing pada episod pusingan separuh akhir yang telah ditayangkan pada 13 November lalu.

Episod kemuncak program pencarian ikon wanita moden itu pula akan ditayangkan secara eksklusif pada 20 November ini, pukul 9.30 malam di Astro Prima (105).

Juara Ratu Rania akan membawa pulang hadiah utama yang bernilai RM50,000 termasuk wang tunai RM25,000 beserta kontrak setahun iklan cetak dan eletronik Kempen Safi dan barangan produk Safi Rania bernilai RM3,000.

Naib juara pula akan memenangi kontrak setahun iklan cetak dan eletronik Kempen Safi dan barangan Safi Rania bernilai RM2,000. Tempat ketiga akan membawa pulang hadiah bernilai RM6,000 termasuk wang tunai RM5,000 beserta barangan produk Safi bernilai RM1,000.

Manakala hadiah sagu hati pula akan menerima wang tunai RM1,000 beserta barangan produk Safi bernilai RM 800.

Program Ratu Rania dikendalikan oleh pengacara dan pelakon popular Dynas Mokhtar.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web www.astrogempak.com.my.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan