Fizo Anggap Shila Amzah Seperti Adik, Tidak Tumpang Populariti - Berita Hiburan | mStar

Fizo Anggap Shila Amzah Seperti Adik, Tidak Tumpang Populariti

Diterbitkan: Selasa, 17 September 2013 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Fizo Omar
Fizo Omar

PETALING JAYA: Pelakon Fizo Omar menganggap hubungan baik antara dia dan keluarga penyanyi Shila Amzah sebagai hubungan kekeluargaan dan mereka seperti adik beradik.

Fizo, 28, berkata, penyanyi wanita itu sering meminta pendapat dan pandangan dari kaca mata seorang abang.

"Keluarga saya dan keluarga Shila memang sudah lama rapat dan kami sudah seperti bersaudara, ibu saya sangat rapat dengan ibu Shila.

"Saya juga anggap Shila seperti adik kerana jika dia ada masalah, dia akan minta nasihat saya dan pandangan daripada seorang abang," katanya kepada mStar Online.

Tambah Fizo, dia sangat bangga dengan kecekalan wanita itu menempuh ujian dalam percintaannya dan berjaya dalam kerjaya nyanyiannya sehingga ke peringkat antarabangsa.

"Saya kenal Shila dari zaman remaja, saya bangga dia dapat menghadapi ujian percintaannya yang bagi saya sangat sukar untuk berhadapan dengan cinta terhalang dan tidak direstui.

"Bagaimanapun dia bukan sahaja berjaya bangkit dari masalah itu, malah Allah membalasnya dengan kejayaan lebih besar dalam kerjayanya, jika berlaku pada orang lain mungkin sudah lama berputus asa," katanya.

Sementara itu, Fizo juga menolak tanggapan merapati Shila demi menumpang populariti yang dikecap wanita tersebut.

Jelas Fizo, dia tidak pernah terlintas atau menyimpan perasaan cinta terhadap Shila yang telah dianggap sebagai adiknya itu.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan