Hubungan Johnny Depp & Amber Heard Bermasalah - Berita Hiburan | mStar

Hubungan Johnny Depp & Amber Heard Bermasalah

Diterbitkan: Ahad, 18 Ogos 2013 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Johnny Depp dan Amber Heard
Johnny Depp dan Amber Heard

DAHULU, demi Amber Heard, Johnny Depp sanggup meninggalkan Vanessa Paradise. Namun, kini muncul pula khabar angin bahawa hubungan Johnny dan Amber sedang bermasalah.

Menurut laporan portal Showbizspy, Amber mulai bosan menjalani kehidupan bersama Johnny kerana jarang mempunyai masa bersama. Malah wanita yang mengaku dirinya biseksual itu menganggap janji-janji Johnny tidak pernah ditepati.

"Saat pertama kali menjalinkan hubungan, Johnny berjanji akan membantu Amber untuk menjadikannya pelakon hebat yang boleh menggantikan populariti Angelina Jolie.

"Bagaimanapun janji itu masih belum ditunaikan. Johnny bukannya mencari projek untuk Amber sebaliknya karier model itu semakin terbatas," kata sumber.

Malah tambah sumber itu, pada mulanya, Amber berasa selesa mengikut kehendak Johnny yang mahu dirinya sentiasa berada di rumah. Bagaimanapun, lama kelamaan wanita itu mula bosan dan rindukan kehidupan lamanya.

Hal tersebut membuatkan pasangan itu bertengkar hebat ketika berada di promosi filem lakonan terbaharu Johnny, The Lone Ranger.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan