Misha Enggan Kongsi 'Angin Syurga' Dikeluarkan Dari Muzik-Muzik - Berita Hiburan | mStar

Misha Enggan Kongsi 'Angin Syurga' Dikeluarkan Dari Muzik-Muzik

Diterbitkan: Jumaat, 12 April 2013 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Misha Omar
Misha Omar

KUALA LUMPUR: Penyanyi Misha Omar menjelaskan lagu baharunya iaitu Angin Syurga ditarik keluar daripada pencalonan program Muzik-Muzik (TV3) atas sebab-sebab tertentu yang tidak boleh dielakkan.

Misha atau nama sebenarnya Samihah Omar, 31, berkata, penarikan lagu itu daripada program popular tersebut atas persetujuan semua pihak termasuklah dia sendiri dan syarikat rakaman Sony Music Malaysia.

"Lagu Angin Syurga ditarik balik atas persetujuan semua. Jadi saya harap agar semua pihak tidak memperbesarkan isu ini.

"Buat para peminat, ada yang meluahkan rasa tidak puas hati mereka menerusi Twitter kerana kecewa saya tidak dapat berentap ke AJL (Anugerah Juara Lagu) nanti, tetapi jujur saya katakan, saya tidak kecewa pun kerana penarikan itu.

"Cuma saya tidak dapat berkongsi hal sebenar apa yang telah berlaku dan saya ingin menegaskan ia tiada kena mengena dengan mana-mana pihak," katanya.

Misha ditemui pada majlis pelancaran teater Nyonya & The Gang di Istana Budaya, di sini, Khamis.

Tambah Misha penarikan lagu itu juga tiada kaitan langsung dengan hal-hal politik.

Sementara itu, mengenai hal perkahwinannya yang masih lagi tertangguh, dia dan tunangnya, juruterbang Syarikat Penerbangan Malaysia (MAS), Firos Ezzwan Rossly, 31, nekad akan mendirikan rumah tangga pada tahun hadapan

Katanya, antara faktor yang menyebabkan rancangan perkahwinannya itu tertangguh kerana kesibukan jadual kerjaya masing-masing.

"Sepatutnya kami berkahwin pada September 2012, tetapi ia tidak terlaksana kerana terlalu sibuk sehingga tiada masa membuat persiapan dan tahun ini kami masih lagi sibuk. Jadi, saya berharap agar kami berdua akan dapat disatukan pada tahun hadapan," ujarnya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan