Aksi Cium Rihanna Undang Kemarahan Kekasih Chris Brown - Berita Hiburan | mStar

Aksi Cium Rihanna Undang Kemarahan Kekasih Chris Brown

Diterbitkan: Isnin, 10 September 2012 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Chris Brown dan kekasihnya Karrueche Tran.
Chris Brown dan kekasihnya Karrueche Tran.

KHAMIS lalu, Anugerah Video Music Awards 2012 menjadi kejutan apabila bekas pasangan kekasih, Chris Brown dan Rihanna bercium di depan khalayak dan ia mengundang kemarahan terhadap kekasih Chris yang berang dengan tindakan itu.

Menurut laporan USMagazine, wanita yang bernama Karrueche Tran yang sebelum ini pernah bermusuh dengan Rihanna menerusi laman Twitter menganggap adegan cium secara terbuka itu seperti ingin membuktikan sesuatu kepadanya.

"Karrueche berasa seperti ditampar dengan ciuman Chris dan Rihanna yang ditunjukkan di depan umum itu. Entah sebab apa kelakuan seperti itu dilakukan, wanita itu kurang pasti.

"Lagipun Rihanna dan Karrueche saling membenci. Akhirnya Chris melakukan perkara yang sudah lama diinginkannya. Wanita itu benar-benar marah melihat kekasihnya bersama Rihanna pada acara berprestij itu," kata sumber.

Chris dan Rihanna telah berpisah pada tiga tahun lalu selepas kontroversi tindakan Chris yang berlaku kasar terhadap Rihanna.

Ternyata waktu tiga tahun sudah cukup menyembuhkan luka fizikal dan jiwa yang dialami Rihanna dan buktinya adalah kemesraan yang ditunjukkan oleh kedua mereka itu.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan