Balu Loga (Alleycats) Terima Sumbangan RM150,000 - Berita Hiburan | mStar

Balu Loga (Alleycats) Terima Sumbangan RM150,000

Diterbitkan: Jumaat, 10 Ogos 2012 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Susan Lovie
Susan Lovie

GEORGE TOWN: Datin Susan Lovie, balu kepada vokalis Alleycats iaitu mendiang Datuk Loganathan Arumugam mengucapkan terima kasih kepada Kerajaan Persekutuan kerana sudi menghulurkan bantuan kepadanya sekeluarga selepas mereka kehilangan tempat bergantung ekoran kebakaran yang memusnahkan harta benda dan rumah kediaman Isnin lalu.

“Saya berasa sangat bersyukur dan berasa lega dengan bantuan yang kami terima daripada kerajaan persekutuan,” kata Lovie selepas menerima cek berjumlah RM50,000 daripada Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan di sini, Jumaat.

Cek itu disampaikan oleh Timbalan Menteri, Datuk Maglin Dennis D’Cruz.

Kata Lovie wang bantuan yang diterimanya itu akan digunakan untuk membina kehidupannya sekeluarga yang musnah akibat kebakaran tersebut.

D’Cruz pula berkata, wang bantuan kepada Lovie itu adalah daripada tabung kebajikan kementerian yang diwujudkan untuk membantu para artis yang telah membantu mengharumkan nama negara dalam bidang seni.

Wakil daripada Yayasan 1MDB turut hadir bagi menyerahkan bantuan bernilai RM100,000 sepertimana yang diumumkan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak kelmarin.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan