Nurul Wahab Mahu Wanita Tidak Abai Kecantikan - Berita Hiburan | mStar

Nurul Wahab Mahu Wanita Tidak Abai Kecantikan

Diterbitkan: Jumaat, 29 Jun 2012 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Nurul menyarankan golongan wanita untuk tidak mengambil ringan tentang penjagaan kesihatan dan kecantikan diri. - Foto RAJA FAISAL HISHAN.
Nurul menyarankan golongan wanita untuk tidak mengambil ringan tentang penjagaan kesihatan dan kecantikan diri. - Foto RAJA FAISAL HISHAN.

KUALA LUMPUR: Penyanyi Nurul Wahab menyarankan kepada semua golongan wanita untuk tidak mengambil ringan tentang penjagaan kesihatan dan kecantikan diri.

Nurul atau nama sebenarnya Noorul Huda Abdul Wahab, 35, berkata, golongan wanita terutamanya yang telah berkahwin sering mengabaikan penampilan diri kerana terlalu sibuk menguruskan keluarga, dan hal ini membuatkan dia ingin berkongsi tips kecantikan kepada yang bertanya padanya.

"Saya seorang yang sangat sukakan hal-hal berkaitan kecantikan diri dan kalau boleh ingin berkongsi tips kepada semua. Sebagai seorang isteri dan ibu, saya faham situasi golongan wanita yang tidak sempat menguruskan diri kerana saya juga pernah mengalaminya.

"Tetapi kita perlu bijak menguruskan masa dan sempat meluangkan masa bagi membelai diri.

"Barulah imej kita dilihat lebih berkeyakinan daripada hujung rambut ke hujung kaki," katanya.

Tambah Nurul yang baru sahaja mendirikan rumah tangga pada 6 Jun lalu dengan Eric Depp, dia juga menyarankan melakukan aktiviti senaman dan mengambil pemakanan produk kesihatan penting untuk membantu diri sentiasa cergas.

Sementara itu, Nurul telah dipilih menjadi duta kepada rangkaian produk Skinz Infinite selama dua tahun dan melahirkan rasa gembira dan syukurnya kerana tawaran yang diberikan.

"Pada mulanya saya diberikan menggunakan produk tersebut selama dua minggu bagi memberi komen sebagai pengguna selebriti.

"Memandangkan saya seorang yang suka ketawa, terdapat garisan di kedua-dua belah pipi dan setelah menggunakan rpoduk tersebut, garisan pada wajah semakin berkurang.

"Apabila melihat perubahan pada wajah saya menjadi lebih bersinar, mereka terus menawarkan saya sebagai duta Skinz," ujarnya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan