Kelly Preston-John Travolta Di Ambang Penceraian - Berita Hiburan | mStar

Kelly Preston-John Travolta Di Ambang Penceraian

Diterbitkan: Jumaat, 25 Mei 2012 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

John Travolta dan isterinya, Kelly Preston.
John Travolta dan isterinya, Kelly Preston.

DUGAAN dalam hidup pelakon terkenal iaitu John Travolta nampaknya masih belum reda selepas dituduh terlibat dalam satu skandal seks baru-baru ini.

Terbaru, media di Amerika Syarikat melaporkan bintang itu sedang berhadapan dengan tuntutan cerai daripada isterinya, Kelly Preston.

Pasangan itu telah mendirikan rumah tangga selama 20 tahun.

Khabar terbaru ini berlaku selepas Kelly dikatakan berang dengan penyebaran foto memalukan suaminya dalam pakaian wanita yang didedahkan oleh majalah National Enquirer.

John dikatakan telah berpakaian wanita lengkap dengan solekan dan ia dipercayai diambil pada tahun 1997 ketika John sedang menghadiri sebuah pesta.

Tidak lagi tahan dengan pelbagai tuduhan yang dilemparkan terhadap suaminya, Kelly dikatakan telah mengambil keputusan untuk bercerai dengan John.

"Kelly sudah cukup lama bertahan dengan kehidupan 'lain' suaminya dan sementara personaliti sebenar John masih menjadi bayang-bayang sehingga hari ini.

Apabila semuanya terdedah dalam media Kelly rasa terhina dengan semua pendedahan yang dilakukan. Dia benar-benar kecewa," ujar sumber pasangan itu.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan