Tukang Urut Saman John Travolta Kerana Urutan Seks

Diterbitkan: Rabu, 9 Mei 2012 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

John Travolta
John Travolta

LOS ANGELES: Bintang filem Hollywood, John Travolta menolok tuduhan yang dianggapnya sebagai “pembohongan tidak berasas” seorang tukang urut yang membuat tuntutan sebanyak AS$2 juta (RM6 juta) di mahkamah atas dakwaan melakukan serangan seksual semasa sesi urutan di sebuah hotel di Beverly Hills, di sini.

Tuntutan yang difailkan itu menuduh Travolta cuba melakukan hubungan seks dengan seorang tukang urut lelaki yang dikatakan telah diupah AS$200 (RM600) untuk urutan selama sejam pada Januari lalu.

Bintang "Saturday Night Fever" dan "Pulp Fiction" itu dikatakan bertemu tukang urut berkenaan yang hanya dikenali sebagai John Doe dalam kenderaan Lexus SUV berwarna hitam pada 16 Januari lalu.

Dalam dokumen tuntutan yang dikemukakan, pelakon berkenaan dikatakan telah mengambil tukang urut tersebut ke sebuah banglo di Berverly Hills Hotel dan telah mendapat perkhidmatan untuk mengurut.

Bagaimanapun Travolta dikatakan telah menawarkan “urutan terbaik” ke atas tukang urut itu selain meraba-rabanya yang bertujuan untuk melakukan onani.

Tukang urut itu bagaimanapun memberitahu aktor berusia 58 tahun berkenaan yang dia tidak melakukan khidmat seks bersama pelanggan sehingga menimbulkan kemarahan Travota yang menuduhnya sebagai "tidak berguna".

“Tuntutan mahkamah ini adalah sebuah cerita rekaan yang lengkap dan sengaja diada-adakan. Tiada apa-apa peristiwa yang telah berlaku seperti yang dikemukakan dalam saman itu.

"Plaintif, yang mengelak untuk mendedahkan identitinya mengetahui bahawa saman itu adalah satu pembohongan yang tidak berasas sedangkan dia dituntut untuk berbuat demikian (mendedahkan nama),” kata jurucakap Travolta dalam satu kenyataan yang dipetik menerusi majalah People.

Jurucakap itu menambah, Travolta semasa tarikh tuduhan itu tidak berada di California tetapi berada Pantai Timur Amerika Syarikat.

Tambahnya, Travolta berhasrat untuk mendapatkan perintah agar kes tersebut digugurkan dan kemudian mahu mendakwa plaintif dan peguamnya atas tuduhan berniat jahat. - AFP

iklan

Video

Jumaat, 21 April 2017 6:00 PM

Pasir Dan Emas Rupanya Sesuai Bersama

Jumaat, 21 April 2017 4:51 PM

Salman Khan Hentikan Acara Untuk Hormati Azan

Jumaat, 21 April 2017 4:30 PM

Julia Perez Semakin Kritikal

Jumaat, 21 April 2017 11:38 AM

Berbaju Pengantin Di Sisi Keranda Suami

Khamis, 20 April 2017 6:16 PM

Hatta Komen 'Lambakan' Pereka Fesyen Baharu

Khamis, 20 April 2017 5:30 PM

Naja Bollywood Dilamar Komposer Janam Janam

Khamis, 20 April 2017 4:30 PM

Hefny Sahad 'Tapau' Semua

Khamis, 20 April 2017 2:54 PM

Sindiket Antarabangsa Tumpas

Khamis, 20 April 2017 12:45 PM

Perlawanan Bola Sepak Berakhir Tragedi

Kolumnis

iklan

Iklan