Cincin Pertunangan Angelina Jolie Bernilai RM764 Ribu - Berita Hiburan | mStar

Cincin Pertunangan Angelina Jolie Bernilai RM764 Ribu

Diterbitkan: Ahad, 15 April 2012 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Brad Pitt bersama tunangnya, Angelina Jolie.
Brad Pitt bersama tunangnya, Angelina Jolie.

WASHINGTON: Cincin yang kelihatan di jari manis aktres Angelina Jolie, dipercayai cincin pertunangannya dengan aktor Brad Pitt dianggarkan bernilai RM764,000 (ASD 250,000).

Difahamkan, aktor berusia 48 tahun itu menempah khas cincin berlian dengan potongan baru zamrud itu daripad pembuat jauhari Robert Procop sebagai cincin pertunangan mereka.

Jolie, 36, dilihat menyarung cincin enam karat itu ketika pasangan berkenaan menghadiri sebuah majlis tertutup di LACMA, baru-baru ini.

“Cincin berlian yang bertatahkan potongan batu zamrud mempunyai beberapa segi, ia tidak bersinar seperti potongan batu yang lain tetapi itu bermakna ia perlu dihasilkan dengan kualiti terbaik.

“Kilauan batu zamrud ini putih dan suci. Memandangkan Brad dan Angelina sering memilih unsur-unsur yang simbolik dan emosi dalam hubungan mereka, maka tidak hairanlah Brad memilih cincin itu sebagai simbolik cinta mereka yang tidak akan pudar.

"Cincin itu akan menjadi harta pusaka yang bernilai tinggi. Saya menganggarkan ia bernilai ASD250,000,” kata pakar jauhari Michael O’Connor kepada majalah Us Magazine.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan