Brad Pitt & Angelina Jolie Akhirnya Mahu Berkahwin - Berita Hiburan | mStar

Brad Pitt & Angelina Jolie Akhirnya Mahu Berkahwin

Diterbitkan: Rabu, 8 Februari 2012 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Brad Pitt dan Angelina Jolie sudah berkasih selama tujuh tahun.
Brad Pitt dan Angelina Jolie sudah berkasih selama tujuh tahun.

SELAMA tujuh tahun bersama, pasangan Angelina Jolie dan Brad Pitt kerap dikatakan a mahu segera berkahwin. Malangnya sehingga kini, masih belum pasti sejauh manakah kebenaran perkara itu.

Menurut laporan Dailymail pasangan selebriti itu sedang membuat persiapan untuk berkahwin pada musim bunga ini yang dijadualkan di kampung halaman Brad, iaitu di Springfield, Missouri, Amerika Syarikat.

Pada majlis perkahwinan mereka nanti, Brad dan Jolie mahu elemen budaya tempat kelahiran anak-anak mereka diterapkan dalam acara tersebut seperti Kemboja (tempat lahir Maddox), Vietnam (Pax), Ethiopia (Zahara), Namibia (Shiloh) dan Perancis (Vivienne dan Knox).

Bagaimanapun, majlis tersebut tidak akan melibatkan upacara keagamaan memandangkan kedua-dua pasangan selebriti itu tidak beragama.

“Majlis perkahwinan mereka akan diadakan secara tertutup dengan kehadiran keluarga dan teman rapat sahaja.

“Mereka tidak mahu perkahwinan mereka menjadi medan perniagaan media, sebaliknya mahu ia dilangsungkan secara privasi sahaja," kata sumber.

Sebelum ini, Brad pernah membuat kenyataan kepada umum bahawa keenam-enam anak mereka seperti memaksa untuk segera menjadi suami isteri yang sah.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan