Sambut Krismas Bersama Michael Buble - Berita Hiburan | mStar

Sambut Krismas Bersama Michael Buble

Diterbitkan: Jumaat, 23 Disember 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Penghibur terkenal Michael Buble bakal memeriahkan sambutan Hari Krismas menerusi sebuah rancangan konsert hebat, An Audience With Micheal Buble yang disiarkan pada 25 Disember ini, pukul 2 petang menerusi saluran TV1.

Kemunculan penyanyi dari Kanada yang telah memenangi beberapa anugerah, termasuk tiga Anugerah Grammy ini pasti mengubat rindu peminat yang mahu melihat aksinya di pentas menyampaikan lagu-lagu popularnya yang menghiburkan.

Antara lagu yang dibawakan ialah Cry Me A River, Home, Me and Mrs.Jones dan Haven't Met You Yet.

Pada masa yang sama, Buble mengambil kesempatan beramah mesra dengan peminat-peminatnya yang di undang ke studio. Ia merupakan ruang terbaik untuk melayani peminat yang sebelum ini banyak menyokong kariernya dalam bidang seni.

Menerusi An Audience With Micheal Buble juga, terdapat segmen Buble mendekati penonton yang juga terdiri daripada rakan-rakan artisnya dalam bidang seni seperti Fern Britton, Gino D'Acampo, Larry Lamb, Joe McElderry Faktor X, Meaden Dragons Den Deborah, Lemar Obika, Paul O'Grady, Dermot O'Leary, Fay Ripley, Rachel Stevens, Joe condong, Lacey Turner, Michael Underwood, Nina Wadia dan Holly Willoughby yang di undang menyaksikan persembahan hebatnya itu. Dalam pada itu penonton diberi peluang untuk menyertai kuiz tentang kerjaya dan bakat seni luar biasanya menerusi program ini.

Bagi peminat-peminat Buble, jangan lepaskan peluang menyaksikan persembahan khas ini.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan