Nicole Scherzinger Berang Dengan Simon Cowell - Berita Hiburan | mStar

Nicole Scherzinger Berang Dengan Simon Cowell

Diterbitkan: Sabtu, 5 November 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Nicole Scherzinger.
Nicole Scherzinger.

JURI program X Factor USA, Nicole Scherzinger dilaporkan berang dengan Simon Cowell yang tidak henti-henti mengkritik peserta dengan kritikan pedas.

Penyanyi berusia 33 tahun itu dikatakan tidak berpuas hati terhadap Simon yang menyelar hebat peserta dibawah jagaannya sehingga terbawa-bawa ke luar program.

Sumber terdekat penyanyi itu memberitahu, Nicole sedih apabila Simon mengelarkan salah seorang peserta iaitu Stacy Frances sebagai seorang penyanyi gereja dan merasakan ia satu penghinaan besar buat dirinya.

Bagaimanapun Simon berkata, dia merasakan tindakan Nicole marah kepadanya sebagai sesuatu melucukan dan menafikan mereka bergaduh besar.

"Kami tidak bergaduh malah Nicole telah datang kepada saya untuk meminta bantuan memilih lagu yang baik untuk pesertanya.

"Malah pada persembahan pada minggu ini dia telah memberi penghargaan kepada saya kerana memilih lagu tersebut," ujarnya.

Mengulas mengenai menyamakan Stacy sebagai penyanyi gereja, Simon berkata: "Beberapa artis terbaik di dunia saya gelarkan penyanyi gereja, seperti Aretha Franklin, itu maksud saya. Tidak salah bukan?

Bagaimanapun Simon berkata, pemilihan lagu Stacy adalah salah pada minggu lalu dan merasakan dia bertanggungjawab terhadap perkara itu.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan