Kedatangan Kimora Lee Terima Sambutan Hebat - Berita Hiburan | mStar

Kedatangan Kimora Lee Terima Sambutan Hebat

Diterbitkan: Sabtu, 5 November 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Kimora Lee tampil jelita di Sage Restaurant and Bar, Kuala Lumpur.
Kimora Lee tampil jelita di Sage Restaurant and Bar, Kuala Lumpur.

KUALA LUMPUR: Kehadiran bintang realiti TV dan mogul fesyen, Kimora Lee Simmons di sebuah acara menghargai peranan wanita-wanita Asia di sini, Jumaat, mendapat sambutan hangat daripada peminatnya di negara ini.

Bekas peragawati tersebut hadir ke parti di Sage Restaurant and Bar dekat Gardens Residences anjuran Universal Studios International.

Beliau hadir di Malaysia untuk meraikan acara yang dinamakan High Heels Warrior dan turut mengambil kesempatan berjumpa dengan ratusan peminatnya di negara ini dalam majlis tersebut.

Ia merupakan salah satu program dalam siri jelajah di Asianya yang bermula beberapa hari lalu dan beliau akan berada di negara ini selama tiga hari.

Kehadirannya di majlis tersebut mendapat sambutan luar biasa daripada para peminat yang menjerit memanggil namanya dan berebut untuk mendapatkan peluang bergambar dengan wanita Amerika berdarah campuran Afrika-Korea tersebut.

Beberapa peminat juga dilihat membawa beberapa hadiah untuk diberikan kepada beliau yang melawat Hong Kong sebelum tiba di Malaysia.

"Saya sangat gembira berada di sini dan telah berlatih untuk bercakap dalam Bahasa Malaysia.

"Saya telah berkomunikasi dengan peminat dari Malaysia secara aktif di Twitter sejak seminggu lalu supaya dapat tahu beberapa lagi perkataan Bahasa kebangsaan negara ini," katanya.

Kimora, 36, menjadi terkenal selepas membintangi rancangan realiti TV sendiri bertajuk Kimora: Life in the Fab Lane di siaran E! Entertainment.

"Saya ingin menyeru semua wanita di luar sana supaya berusaha untuk mencapai impian mereka dan melakukannya bersungguh-sungguh," katanya.

Rancangan tersebut yang memaparkan kehidupannya sebagai ibu dan pemilik bersama kepada jenama pakaian KLS dan Baby Phat menaikkan namanya sebagai selebriti dan usahawan wanita di seluruh dunia.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan