Empat Negara Bakal Gamatkan 'Konsert Star Live 2011' - Berita Hiburan | mStar

Empat Negara Bakal Gamatkan 'Konsert Star Live 2011'

Diterbitkan: Jumaat, 21 Oktober 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Barisan penyanyi yang akan memeriahkan Konsert Star Live 2011.
Barisan penyanyi yang akan memeriahkan Konsert Star Live 2011.

PETALING JAYA: Acara tahunan stesen televisyen ntv7 iaitu Konsert Star Live 2011 bakal diadakan pada 17 Disember depan di tempat letak kereta A, Stadium Nasional Bukit Jalil, Kuala Lumpur (KL).

Selain penyanyi-penyanyi tempatan berbangsa Cina, konsert percuma yang bermula pada pukul 8.30 malam itu turut dibarisi para penyanyi popular dari negara China, Hong Kong dan Taiwan bagi merancakkan konsert yang bertemakan 'Saya Gila Muzik'.

Antara bintang popular yang akan membuat persembahan pada malam tersebut ialah dayDream, Choo Hou Ren dan Lin Kah Jun dari Malaysia, Mr. (Hong Kong) dan Sam Lee (Taiwan).

Menarik lagi, pada malam itu penampilan khas daripada tiga penyanyi soprano, Athena Beh, Jess Lee dan Della Ding Dang akan memukau penonton dengan kekuatan vokal mereka.

Penyanyi tampan Anthony Neely dan Aaron Yan pasti akan membuat para peminat fanatik mereka teruja dengan persembahan yang diberi nanti.

Mulai pertengahan November depan, tiket boleh didapati di pejabat ntv7 (Sri Pentas), Pejabat Kumpulan Galaxy di Mid Valley, kaunter tiket Kumpulan Galaxy di Sungei Wang Plaza dan cawangan Karaoke Red Box dan Karaoke Green Box di seluruh Malaysia (kecuali Red Box Plus dan Ria).

Selain itu tiket juga boleh didapati menerusi beberapa aktiviti pengagihan tiket eksklusif yang akan dilakukan di empat lokasi iaitu Sungei Wang, KL (19 November 11), Viva Home, Cheras, KL (3 Disember 2011), Karnival Yuan ntv7, Seri Kembangan (4 Disember 2011) dan Berjaya Times Square, KL.

Konsert Star Live 2011 akan disiarkan secara langsung di saluran ntv7. Orang ramai juga berpeluang melihat kemeriahan konsert itu nanti melalui laman web www.tonton.com.my.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi www.ntv7.com.my/starlive, atau ikuti perkembangan terbaru konsert berkenaan di akaun Facebook dan Twitter ntv7.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan