Konsert Kemuncak Suria FM Himpun Artis Popular - Berita Hiburan | mStar

Konsert Kemuncak Suria FM Himpun Artis Popular

Diterbitkan: Selasa, 20 September 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Semua DJ SuriaFM berkumpul hari ini untuk Majlis Rumah Terbuka SuriaFM pada Isnin
Semua DJ SuriaFM berkumpul hari ini untuk Majlis Rumah Terbuka SuriaFM pada Isnin

KUALA LUMPUR: Stesen radio Suria FM akan menganjurkan konsert Kemuncak Raya Suria FM 2011 pada 1 Oktober depan di Dataran Putrajaya dekat sini.

Pengurus Operasi Suria FM, Azrullah Mohd Nor berkata konsert yang menampilkan artis-artis popular ini bagi menghargai pendengar-pendengar setia SuriaFM.

"Sebelum konsert kemuncak ini, kita telah adakan beberapa siri jelajah iaitu Mini Konsert di Kuantan Parade, Komtar Walk Pacific Komtar Pulau Pinang pada 16 dan 17 September lalu.

"Manakala minggu hadapan di Batu Pahat Mall dan Dataran Hadari, Lumut, Perak," katanya pada sidang media Majlis Rumah Terbuka Suria FM, di dini, Isnin.

Antara Artis yang bakal menjayakan persembahan pada konsert tersebut ialah Datuk Siti Nurhaliza, Datuk M. Nasir, Amy Search, Hattan, Ning Baizura, Hujan, Nurul Wahab, Mawi, Awi Rafael dan Adira.

Selain acara konsert tersebut, Suria FM telah melancarkan Kuiz Kereta & Duit Raya Suria FM pada 29 Ogos lalu.

Pendengar bertuah bakal memenangi sebuah kereta Proton Inspira dan duit raya.

Pendengar hanya perlu meneka dimanakah “kerinting three” yang terkenal menerusi segmen Breakfast@Suria melarikan kereta tersebut.

Setiap pendengar yang memberi jawapan lokasi yang betul akan berpeluang memenangi satu kunci untuk ke acara finale pada 29 September depan pukul 3 petang di Tropicana City Mall, Petaling Jaya, dekat sini.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan