Kasari Wartawan, Raul Bersedia Hadapi Tindakan Undang-Undang - Berita Hiburan | mStar

Kasari Wartawan, Raul Bersedia Hadapi Tindakan Undang-Undang

Diterbitkan: Khamis, 28 Julai 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Raul Lamos dan Krisdayanti Foto Inilah.com
Raul Lamos dan Krisdayanti Foto Inilah.com

JAKARTA: Suami kepada penyanyi Krisdayanti, Raul Lamos bersedia untuk berhadapan dengan tindakan undang-undang kerana melakukan kekerasan terhadap wartawan Zaky Makmum dan Adit ketika petugas Global TV dalam kejadian Isnin lalu.

Seperti dilaporkan, selepas berlaku kejadian tersebut, Zaky telah melaporkan perkara tersebut di Balai Polis Bandara Soetta dan sehingga kini kes tersebut masih di bawah siasatan polis.

"Saya tahu setiap negara mempunyai undang-undang, saya tahu undang-undang di negara ini dan apa pun yang terjadi saya akan mengikuti proses undang-undang yang ada," ujarnya seperti dipetik daripada Inilah.com.

Raul dikhabarkan tidak menyenangi kehadiran wartawan lalu menolak Adit yang sedang mengambil gambarnya namun dihalang oleh Zaky yang turut menjadi mangsa kemarahan Raul.

Tambah Raul, dengan proses undang-undang yang sudah berjalan, dia juga bersedia apa juga tindakan atau hukuman yang dikenakan kepadanya.

Hal yang sama turut dijelaskan oleh Krisdayanti yang sentiasa menyokong suaminya dan memohon maaf atas perkara yang berlaku.

"Saya mohon maaf, sebagai isteri saya sentiasa memberi sokongan kepada dia, jika terpaksa menjalani proses undang-undang kami sedia," tuturnya

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan