Nana Ke Hot FM Bukan Kerana Kecil Hati - Berita Hiburan | mStar

Nana Ke Hot FM Bukan Kerana Kecil Hati

Diterbitkan: Sabtu, 18 Jun 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

PETALING JAYA: Bekas penyampai radio XFM, Nana Mahazan (gambar), 28, menolak khabar angin bahawa dia mempunyai masalah dengan rangkaian radio Airtime Management & Programming (AMP) itu sehingga menerima tawaran menyertai stesen radio Hot FM.

Malah kata Nana, dia menerima tawaran yang diberikan oleh stesen radio tersebut kerana merasakan ia sesuai pada situasinya sekarang.

"Saya berhenti bukan kerana saya mempunyai masalah atau berkecil hati dengan mereka tapi memang sudah tiba masanya untuk berhenti dan memberi perhatian kepada keluarga.

"Kalau saya mempunyai masalah dengan XFM seperti mana yang diperkatakan, sudah lama rasanya saya berbuat demikian. Sebenarnya ini bukan kali pertama Hot FM tawarkan saya menyertai mereka," katanya ketika dihubungi mStar Online, di sini, Jumaat.

Tambah Nana, keputusan untuk menyertai Hot FM dalam jangka masa terdekat ini dibuat selepas berbincang bersama suaminya, Mohd Raqeem Brian Abdullah.

"Saya mengambil keputusan untuk berhenti kerja secara sepenuh masa tetapi saya tidak kata saya terus berhenti kerja dan mahu adi suri rumah.

"Saya masih mengambil kerja separuh masa. Saya juga bertanggungjawab untuk bantu suami dan menguruskan perbelanjaan keluarga kami. Jadi tawaran tersebut datang memang tepat pada masanya," katanya yang bakal memulakan tugas di Hot FM pada setiap hujung minggu bermula 25 Jun ini.

Dalam pada itu, dia tidak menolak jika suatu hari nanti bakal menjadi deejay sepenuh masa di stesen radio tersebut.

"Buat masa ini saya sendiri yang memilih untuk buat semua kerja-kerja secara freelance, sehingga saya rasa anak saya, Athea sudah besar dan faham.

"Namun begitu saya tidak menolak jika suatu hari nanti mungkin akan bekerja secara sepenuh masa di Hot FM. Tapi bukan dalam waktu terdekat ini," katanya yang sedang sibuk menguruskan perniagaan pakaian secara dalam talian yang diusahakan bersama penyampai Farah Fauzana.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan