Tiara Jacquelina Tidak Percaya Suami Bercinta Dengan Maya Karin - Berita Hiburan | mStar

Tiara Jacquelina Tidak Percaya Suami Bercinta Dengan Maya Karin

Diterbitkan: Khamis, 17 Mac 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Tiara Jacquelina ketika mengumumkan teater muzikal, The Secret Life of Nora, di Kota Damansara, Rabu. - Foto THE STAR Oleh AZMAN GHANI
Tiara Jacquelina ketika mengumumkan teater muzikal, The Secret Life of Nora, di Kota Damansara, Rabu. - Foto THE STAR Oleh AZMAN GHANI

PETALING JAYA: Pelakon Datin Seri Tiara Jacquelina tidak mempercayai desas-desus kononnya suami beliau, Datuk Seri Dr Effendi Norwawi, 62, menjalin hubungan dengan aktres terkenal, Maya Karin, 30.

Menurut Tiara, dia menyimpan kepercayaan seratus peratus kepada suaminya dan tidak pernah mencurigai kesetiaan tersebut.

"Saya merasakan sayalah wanita paling bertuah mempunyai suami yang baik. Saya rasa tak ada suami dalam dunia yang mencintai isterinya sebaik suami saya," katanya.

Beliau bercakap demikian kepada pemberita selepas mengumumkan teater muzikal, The Secret Life of Nora di Kota Damansara di sini, Rabu.

Turut hadir, Ketua Pengarah Istana Budaya, Mohamed Juhari Shaarani.

Teater muzikal tersebut bakal diadakan pada akhir bulan September ini di Istana Budaya.

Sebelum ini, ada laporan mengatakan kononnya Maya menjalin hubungan dengan Effendi yang juga bekas Menteri di Jabatan Perdana Menteri tetapi ia dinafikan aktres itu.

Gosip tersebut bagi Maya, adalah sesuatu yang tidak berasas dan langsung tidak masuk akal.

Tiara memberitahu, dia sering menasihatkan rakan-rakannya yang ingin mendirikan rumah tangga supaya mengambil contoh lelaki sebaik suaminya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan