‘Zizan Show’ Dedah ‘6 Kriteria Nak Jadi Awek Zizan’ - Berita Hiburan | mStar

‘Zizan Show’ Dedah ‘6 Kriteria Nak Jadi Awek Zizan’

Diterbitkan: Ahad, 20 Februari 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Zizan muncul dengan program bual bicara komedi sendiri berjudul Zizan Show.
Zizan muncul dengan program bual bicara komedi sendiri berjudul Zizan Show.

PETALING JAYA: Pengacara Zizan Raja Lawak bakal muncul dengan program bual bicara sendiri komedi sendiri berjudul Zizan Show.

Program 13 episod selama 30 minit itu akan bersiaran mulai 28 Februari ini, setiap Isnin, pukul 9.30 malam di Astro Warna (saluran 132).

Zizan Show menampilkan Zizan diiringi DJ peribadi dan beberapa penari peribadi dengan menghidangkan lima segmen iaitu ‘Top 6 Pilihan Zizan’, ‘Prank Bersama Zizan’, ‘Sesi berbual bersama penonton dan tetamu jemputan’, ‘Zizan Di Luar Sana’ dan ‘Anak Bayang’.

Menerusi segmen ‘Top 6 Pilihan Zizan’, Zizan akan berbual mengenai enam perkara pilihannya seperti 6 kriteria jika nak jadi awek Zizan, 6 pengalaman paling memalukan Zizan dan pelbagai perkara lain yang kelakar tentang Zizan.

‘Prank Bersama Zizan’ merupakan segmen di mana Zizan akan mengenakan orang ramai dan menguji keprihatinan serta keikhlasan hati mereka dengan menyamar sebagai orang lain.

Zizan akan memberikan ganjaran wang tunai kepada orang ramai yang baik hati dalam membantu melayan kerenahnya.

Sementara ‘Sesi berbual bersama penonton dan tetamu jemputan’ menampilkan Zizan akan berbual mengenai pelbagai topik menarik seperti ‘Kenapa rakyat Malaysia memperlahankan kenderaan untuk menyaksikan kemalangan, prihatin atau busy body?’.

Segmen ‘Zizan Di Luar Sana’ akan memaparkan aktiviti Zizan bersama orang ramai di luar sana manakala menerusi segmen ‘Anak Bayang’, Zizan akan menjemput tetamu jemputan yang terdiri daripada selebriti terkenal dan berbual tentang kejayaan mereka.

Selain itu, Zizan juga akan menjemput penonton di studio untuk bermain permainan bersama-sama tetamu jemputan iaitu ‘Anak Bayang’ yang bakal membuatkan para penonton terhibur. Permainan-permainan ini akan dipelbagaikan pada setiap episod.

Sebelum program berakhir, Zizan akan menyanyi dan ‘rapping’ dengan iringan muzik DJ peribadinya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan