Refleksi Diri G.Na Dalam Album Pertama - Berita Hiburan | mStar

Refleksi Diri G.Na Dalam Album Pertama

Diterbitkan: Jumaat, 14 Januari 2011 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

G.Na bertandang ke Malaysia bersempena konsert DiGi Live K-Pop Party 2011 yang berlangsung di Stadium Negara, malam Khamis.
G.Na bertandang ke Malaysia bersempena konsert DiGi Live K-Pop Party 2011 yang berlangsung di Stadium Negara, malam Khamis.

KUALA LUMPUR: Bintang muda Korea, Choi Ji Na atau cukup dikenali sebagai G.Na, 23, berkata album terbarunya, Black and White yang bakal dipasarkan pada 18 Januari ini lebih bersifat keremajaan dan ceria.

Kata G.Na, album pertama itu juga merupakan refklesi dirinya.

"Konsep album pertama ini menonjolkan lagu dan muzik yang bersifat keremajaan, ceria dan merupakan refleksi diri saya sebagai seorang gadis remaja biasa.

"Yang pastinya, pengisian album ini sangat berbeza dengan album mini sebelum ini," katanya yang ditemui pada sidang media konsert Digi Live K-Pop Party 2011 di sini, Khamis.

Penyanyi yang baru setahun jagung itu meraih populariti mendadak selepas kejayaan album mininya Draw G's First Breath pada 2010.

Selain popular dengan lagu-lagu seperti Supa Solo dan I Will Get Lost, You Go Your Way (bersama Doo Joon dan Jun Hyung daripada kumpulan Beast), G.Na turut pernah bekerjasama dengan penghibur sensasi Rain menerusi Things I'd Like To Do With My Lover.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan