Isteri Mahu Bersalin, John Travolta Tinggalkan Majlis - Berita Hiburan | mStar

Isteri Mahu Bersalin, John Travolta Tinggalkan Majlis

Diterbitkan: Isnin, 15 November 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

John Travolta
John Travolta

SYDNEY: Bintang Hollywood John Travolta, 56, terpaksa memendekkan lawatannya ke Australia dan terbang pulang ke Amerika Syarikat selepas isterinya juga pelakon Kelly Preston dimasukkan ke bilik bersalin lebih awal daripada jangkaan.

Menurut kenyataan yang dikeluarkan oleh penganjur acara, Travolta dijadualkan untuk hadir di satu acara yang melibatkan syarikat penerbangan Qantas di Perth, di sini, Ahad.

Namun, berita mengejut mengenai isterinya yang bakal melahirkan anak telah memaksa pelakon itu terbang pulang ke AS dengan serta-merta.

"Dia (Travolta) dalam penerbangan pulang ke AS kerana isterinya sudah terlalu hampir hendak melahirkan anak.

"Keutamaannya sudah tentulah kepada isterinya dan kami menghormati sepenuhnya keputusan itu," kata jurucakap pelakon itu yang dipetik sebagai berkata kepada AFP.

Pelakon filem Pulp Fiction dan Saturday Night Fever itu dilantik sebagai duta kepada Qantas dan merupakan seorang juruterbang profesional.

Travolta dan Preston berkahwin pada tahun 1991 dan pernah melalui kehilangan anak sulung, Jett, 16, seorang penghidap penyakit autisme selepas mendapat serangan penyakit itu ketika mereka bercuti di Bahamas pada Januari 2009.

Pasangan itu turut mempunyai seorang anak perempuan Ella Bleu yang berusia 10 tahun.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan