Russel Brand Dan Katy Perry Kini Di India - Berita Hiburan | mStar

Russel Brand Dan Katy Perry Kini Di India

Diterbitkan: Khamis, 21 Oktober 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Apakah motif Perry menutup wajahnya?
Apakah motif Perry menutup wajahnya?

PELAKON komedi Hollywood, Russell Brand,35, dan tunangnya, penyanyi Amerika, Katy Perry, telah pun tiba di Mumbai, India, semalam (Rabu), untuk melangsungkan majlis perkahwinan mereka pada 23 Oktober ini.

Pasangan itu mendarat di Lapangan Terbang Antarabangsa Mumbai dahulu sebelum bertolak ke Rajasthan, tempat majlis perkahwinan itu diadakan.

Ketika Brand yang pernah ditahan gara-gara mencederakan jurugambar di lapangan terbang Los Angeles, dan Perry ditemui, Perry menutup wajahnya dengan jaket manakala, pengawal peribadi pasangan tersebut cuba menjauhkan jarak antara jurugambar dengan mereka.

Pasangan tersebut dilaporkan akan melangsungkan perkahwinan mengikut adat Hindu di sebuah hotel mewah, Taj Rambagh Palace, Jaipur dengan disaksikan oleh keluarga dan teman rapat.

Tiga ekor harimau dilaporkan akan turut 'menyerikan' majlis resepsi yang akan diadakan pada sebelah malam.

Brand yang sedang menjalani proses pemulihan ketagihan dadah dan alkohol serta dikatakan kaki perempuan telah melamar Perry ketika mereka sedang bercuti di India tahun lalu.

Sebelum ini pelbagai spekulasi mengenai majlis pasangan tersebut telah dilaporkan sehinggakan Brand dan Perry enggan memberitahu tarikh perkahwinan mereka kerana takut diganggu.

Pada Mac lalu, hubungan mereka dikatakan putus disebabkan tersebarnya laporan Brand berparti dengan beberapa orang wanita di sebuah pub. Namun, pasangan itu kembali berbaik semula selepas beberapa minggu.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan