Mizz Nina & Noh Mengaku Bercinta Dalam Facebook - Berita Hiburan | mStar

Mizz Nina & Noh Mengaku Bercinta Dalam Facebook

Diterbitkan: Rabu, 22 September 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Noh dan Mizz Nina turut berduet bagi lagu Kurnia bagi album terbaru Mizz Nina
Noh dan Mizz Nina turut berduet bagi lagu Kurnia bagi album terbaru Mizz Nina

PETALING JAYA: Seperti umum tahu, vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh dan penyanyi yang sedang popular dengan lagu What You Waiting For, Mizz Nina, begitu berbakat dalam karier nyanyian masing-masing.

Mereka berdua juga berkolaborasi dalam penghasilan album baru Mizz Nina dan turut berduet dalam album tersebut yang berjudul, Kurnia.

Sejak itu, mereka seringkali digosipkan sedang hangat bercinta selepas bekerjasama dalam pembikinan album tersebut, walaupun masing-masing sentiasa menafikan hubungan cinta mereka.

Bagaimanapun, baru-baru ini, mStar Online telah mendapat informasi mengenai akaun laman Facebook mereka yang mengesahkan diri mereka bercinta.

Ini berdasarkan kepada status pada akaun laman sembang tersebut yang mereka tandakan sebagai sedang bercinta.

Noh meletakkan informasi Facebook miliknya 'In A Relationship With Shazrina Azman'. Begitu juga dengan Mizz Nina yang turut meletakkan status 'In A Relationship With Noh Kublai Khan'.

Apa yang pihak mStar Online ingin mempersoalkan, mengapakah Mizz Nina dan Noh menafikan hubungan cinta mereka kepada umum sedangkan mereka mengesahkan perkara itu dalam laman sembang masing-masing?

Mstar Online menghubungi Mizz Nina iaitu anak kepada Pengerusi Kumpulan AmBank, Tan Sri Azman Hashim itu, untuk mendapatkan penjelasan tetapi dia enggan mengulas panjang.

Dengan nada bersahaja dia berkata: "No comment. Saya tak nak isu ini berbangkit lagi. Kalau boleh saya nak masyarakat fokus kepada kerjaya saya sahaja," katanya.

Noh pula gagal dihubungi untuk menjelaskan perkara itu.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan