Ari Lasso Kembali Sertai Dewa 19? - Berita Hiburan | mStar

Ari Lasso Kembali Sertai Dewa 19?

Diterbitkan: Ahad, 19 September 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

SUDAH lebih 10 tahun Ari Lasso keluar dari Dewa 19 dan kini selesa bergerak solo. Setelah dia menghilangkan diri dari Dewa 19 kerana mengalami masalah kesihatan, band popular Indonesia itu telah mengambil penyanyi Once sebagai penggantinya.

Namun, baru-baru ini timbul pula dakwaan tentang Once akan meninggalkan band itu. Lantas ramai yang mengagak mungkin Ari bakal menyertai band itu semula.

Bagaimanapun, lelaki itu enggan memberikan komen lanjut sebaliknya meminta supaya soalan itu diajukan kepada ketua band itu iaitu Ahmad Dhani.

"Kalau ditanya pendapat sama ada saya mahu kembali kepada Dewa 19 atau tidak, sudah tentu tiada sebabnya saya harus kembali, walaupun dibayar sama seperti ketika saya bergerak solo. Mungkin orang luar juga akan berfikir, buat apa saya mengulang sesuatu yang tidak pasti kejayaannya.

"Tetapi kalau Dhani meminta saya untuk membantu mereka dalam sesebuah persembahan, saya rasa tiada masalah tapi dengan memberitahu Dewa 19 berkolaborasi dengan Ari Lasso," katanya menurut detikhot.com.

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan