"Ya, saya hamil tiga bulan!" - Amber Chia - Berita Hiburan | mStar

"Ya, saya hamil tiga bulan!" - Amber Chia

Diterbitkan: Sabtu, 8 Mei 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Amber dan suami tidak sabar menunggu kelahiran cahaya mata mereka.
Amber dan suami tidak sabar menunggu kelahiran cahaya mata mereka.

"YA, saya hamil tiga bulan!" demikian coretan Amber Chia di laman blog terbarunya www.amberchia.tv yang dilancarkan semalam.

Model antarabangsa, Amber dan suaminya, Adrian Wong tidak dapat membendung kegembiraan mereka lagi lalu menjadikan blog itu sebagai saluran rasmi untuk berkongsi dengan peminatnya mengenai berita gembira tersebut.

Pasangan itu baru-baru ini melangsungkan perkahwinan mereka secara rahsia di Bali dan sekarang berita dia hamil menjadikan berita itu kegembiraan berganda.

"Adrian dan saya terlampau gembira sekarang. Ini adalah 'icing on the cake' selepas perkahwinan magis kami di Bali. Sekarang enam bulan seterusnya akan menjadi tempoh terpanjang dalam kehidupan saya!" coretnya.

Di blognya, Amber memuatkan foto perutnya yang telah berisi. Ia diambil semasa satu sesi penggambaran rambut Centro Hair Studio’s 2010 oleh Eric dari Blink Studio.

Amber berkata, dia hanya mengetahui dirinya hamil selepas perkahwinannya. Detik tersebut katanya, dia ingin memberitahu semua orang mengenainya.

Namun Amber dan Adrian mengambil keputusan untuk memfokus kepada perkahwinan yang akan dikenang mereka sampai bila-bila.

Dan mereka bercadang untuk mengumumkan apabila masanya bersesuaian.

"Nampaknya bagi kami, masanya ialah sekarang. Secara ikhlas, saya ingin berita ini saya sebarkan kerana tidak ingin orang lain menyebarkan spekulasi tentangnya.

"Impian seumur hidup saya untuk menjadi seorang ibu sekarang menjadi kenyataan dan saya akan berusaha keras menjadi seorang ibu yang terbaik," tulisnya.

Amber turut berterima kasih kepada sokongan padu semua pihak dan berikrar bekerja keras dalam kerjayanya sementara memegang tanggungjawab sebagai usahawan dan kemudiannya, ibu!

Tahniah, Amber dan Adrian!

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan