Emma Roberts Kagumi Julia Roberts - Berita Hiburan | mStar

Emma Roberts Kagumi Julia Roberts

Diterbitkan: Ahad, 2 Mei 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

DENGAN kualiti yang dimiliki oleh aktres jelita, Julia Roberts sebagai bintang Hollywood, tentunya dia sering menjadi perhatian pelakon-pelakon baru.

Begitu juga kepada anak saudaranya, aktres Emma Roberts yang telah menganggap makciknya ini sebagai inspirasi dalam dunia lakonan.

Emma yang baru berusia 18 tahun itu mengatakan bahawa sejak kecil dia ingin menceburi dunia lakonan disebabkan makciknya itu.

"Saya selalu ingin masuk ke bidang ini, sejak dari kecil. Saya dapat pengalaman ketika di lokasi bersama makcik. Filem yang paling saya kagumi adalah America's Sweethearts.

Puteri kepada Eric Roberts ini juga mengaku bahawa dia pernah membuat perkara lucu pada rakan makciknya ketika berlakon filem Ocean's 11, Matt Damon.

"Saat itu saya bersama ibu menyapanya: 'Hai Matt Damon, Awak sangat lucu.' Saat saya bertemu dengannya di pesta makcikku, dia kata kepada saya: 'Bila saya akan berjumpa awak lagi?' Apa yang kamu lakukan di sini?' Saya kata kepadanya saya adalah anak saudara kepada Julia dan dia fikir itu sangat lucu," katanya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan