Kareena, Shahid Tidak Bersama Promosi 'Milenge Milenge' - Berita Hiburan | mStar

Kareena, Shahid Tidak Bersama Promosi 'Milenge Milenge'

Diterbitkan: Rabu, 17 Mac 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Kareena Kapoor kini sedang hangat bercinta dengan Saif Ali Khan.
Kareena Kapoor kini sedang hangat bercinta dengan Saif Ali Khan.

RANCANGAN untuk menggandingkan Kareena Kapoor dengan bekas kekasihnya Shahid Kapoor bagi mempromosikan filem terbaru lakonan mereka telah dibatalkan.

Idea tersebut yang pada asalnya adalah daripada penerbit Boney Kapoor yang merasakan publisiti untuk promosi itu akan berganda dengan mempamerkan mereka berdua.

Sementara itu, menurut Shahid, dia tidak mempunyai masalah jika digandingkan dengan Kareena dan menyambut baik idea tersebut.

"Saya akan buat apa sahaja untuk mempromosikan filem itu. Saya akan pastikan ia berjalan dengan lancar sehingga filem tersebut ditayangkan, kerana itu adalah filem saya juga," katanya.

Namun, selepas memikirkan semula, Booney Kapoor menukar idea tersebut untuk mengadakan promosi berasingan.

"Kami akan mengadakan promosi yang berasingan antara Kareena dan Shahid. Dengan mengadakan promosi berasingan itu dapat memberikan situasi berlainan untuk filem "Milenge Milenge", kata Boney.

"Milenge Milenge adalah sebuah filem yang istimewa kerana menampilkan pasangan Kareena dan Shahid selepas filem Jab We Met pada tahun 2007. Tambahan pula, Kareena kini sedang hangat bercinta dengan aktor terkenal Saif Ali Khan.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan