Kejadian Di Belakang Kamera Ketika Oscar Berlangsung - Berita Hiburan | mStar

Kejadian Di Belakang Kamera Ketika Oscar Berlangsung

Diterbitkan: Selasa, 9 Mac 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

ANUGERAH Oscar yang berlangsung selama tiga jam semalam, tentunya terdapat kejadian-kejadian lucu di luar pengawasan kamera.

Antaranya ialah kejadian yang terjadi pada Jake Gyllenhaal dan Rachel McAdams, Matt Damon, Kristen Stewart dan Taylor Lautner selama acara tersebut berlangsung.

Ketika berada di lobbi, Jake Gyllenhaal yang hadir sebagai pengacara telah melakukan prolog dengan Rachel McAdams dan tiba-tiba memperkenalkan dirinya pada seorang rakan aktres tersebut dengan mengatakan, "Ini Rachel McAdms, dia ibu anakku!"

Lain pula yang terjadi pada Matt Damon. Aktor yang tercalon dalam Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik ini keluar sebentar ketika acara itu berlangsung bersama isterinya, Luciana. Pasangan ini minum bersama Stanley Tucci sambil memberikan ucapan tahniah kepada aktor Christoph Waltz yang memenangi Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik.

Dua bintang Twilight, Kristen Stewart dan Taylor Lautner diundang untuk jadi penyampai. Seperti di petik dari People.com, bintang muda ini bergurau dan tertawa di belakang pentas sebelum mereka naik untuk memperkenalkan kategori baru iaitu Seram (Horor).

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan