Jennifer Aniston Punca Perpisahan Brad-Jolie - Berita Hiburan | mStar

Jennifer Aniston Punca Perpisahan Brad-Jolie

Diterbitkan: Jumaat, 29 Januari 2010 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

SIAPA juga tidak menyangka bahawa aktor kacak, Brad Pitt seorang yang membosankan dan beracun?. Kenyataan itu yang diungkapkan Angelina Jolie setelah empat tahun mereka bersama.

Ada yang mengatakan acara makan malam di Alto Restaurant sekitar awal bulan Januari lalu adalah petanda awal dari perpisahan ini.

Khabarnya pasangan ini bertengkar dan Brad meminta Angelina untuk bertemu pakar psikologi sementara Angelina memanggil Brad sebagai racun yang harus dihindari.

Empat jam mereka menghabiskan masa bertengkar di salah satu restoran paling terkemuka di Manhattan.

Satu jam kemudian mereka berdua meninggalkan restoran, Angelina keluar dengan wajah suram sementara Brad dilihat seperti mengkhawatiri sesuatu. Beberapa hari kemudian, beberapa saksi sempat melihat Brad Pitt dan Angelina Jolie memasuki sebuah pejabat guaman di Beverly Hills.

Walaupun tidak pernah bernikah namun selama empat tahun lebih bersama, pasangan ini memiliki enam orang anak, rumah di serata tempat dan harta sepencarian yang khabarnya mencapai 205 juta Pound sterling. Selama menjalin hubungan asmara, pasangan ini juga sempat membeli lima buah rumah di Loz Feliz, Los Angeles dan sebuah istana dengan 35 buah bilik yang dibeli dengan harga 20 juta Pound sterling.

Bukan hanya itu, mereka berdua juga memiliki sebuah pulau di Dubai yang berbentuk seperti Etiopia, sebuah cagar alam dan beberapa perkampungan di Kamboja termasuk sebuah rumah mewah berjumlah 1,2 juta Poundsterling di New Orleans.

Beberapa media juga menulis bahawa bibit keretakkan hubungan mereka berpunca dari bekas isteri Brad, Jennifer Aniston. Beberapa fakta yang dikeluarkan media menyatakan peminat lebih suka melihat Brad bersama Jennifer ditambah pula kenyataan bahawa keluarga Brad lebih suka pada Jennifer membuatkan Angelina selalu resah. Setiap cerita berhubung Brad dan Jennifer selalu mengundang pertengkaran di antara mereka.

Walaupun sumber terdekat pasangan ini selalu menyangkal tentang perpisahan di antara mereka berdua namun banyak yang mengatakan Brad dan Angelina pada dasarnya sudah berpisah.

Apabila terpaksa bermalam di hotel keduanya memilih tinggal di bilik berasingan dan Brad dikatakan juga sudah membeli sebuah rumah di Los Angeles agar mereka dapat tinggal berasingan.

Sepanjang hubungan mereka khabar angin sering datang silih berganti tapi tidak satu pun yang mampu memisahkan pasangan paling sensasi di Hollywood ini. Namun melihat perkembangan belakangan ini, benarkah hubungan ini akan segera berakhir?

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan