Tubuh Demi Moore Di Cover Majalah Palsu? - Berita Hiburan | mStar

Tubuh Demi Moore Di Cover Majalah Palsu?

Diterbitkan: Ahad, 29 November 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

BARU-BARU ini pose aktres Demi Moore di sebuah majalah menjadi bualan hangat. Tubuhnya di majalah itu disebut-sebut bukan tubuh asli Demi.

Sebelum itu, blogger selebriti Perez Hilton menyerang isteri aktor Ashton Kutcher itu di dalam blognya. Perez menganggap bahawa keseluruhan foto Demi di cover tersebut adalah hasil suntingan. Dalam pada itu, bintang 'Ghost' itu telah menjelaskan desas-desus tubuh palsu (bahagian pinggul) itu menerusi twitternya.

Namun kini perdebatan itu kembali terjadi. Pengamat fesyen menganggap foto Demi di cover majalah W Magazine edisi Disember itu memang bukan tubuh aslinya melainkan milik seorang model bernama Anja Rubik.

Seorang jurufoto terkenal, Anthony Citrano berani mempertaruhkan wang sejumlah US$ 5 ribu jika Demi boleh membuktikan bahawa fotonya tidak disunting sama sekali.

"Saya merupakan orang pertama yang memulakan ini (menyebarkan berita bahawa foto Demi disunting) dan saya akan menyelesaikannya. Saya akan mengeluarkan wang sejumlah US$ 5 ribu jika dia (Demi) boleh membuktikan fotonya asli," ujarnya.

Baru-baru ini juga foto Demi di cover majalah W Magazine disebar bersama dengan foto Anja Rubik yang memakai busana serta pose sama. Menurut Citrano, tubuh asli Demi hanya sebatas leher saja, selebihnya adalah milik Anja.

Pihak W Magazine juga turut membela Demi.

"Kita tidak melakukan apa-apa yang tidak sepatutnya pada foto Demi. Demi perempuan yang cantik luar biasa, cover kita menunjukkan hal itu," ujar pihak W Magazine.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan