Nicole Scherzinger Pernah Menganggap Dirinya Hodoh - Berita Hiburan | mStar

Nicole Scherzinger Pernah Menganggap Dirinya Hodoh

Diterbitkan: Rabu, 18 November 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Nicole Scherzinger ketika berada di litar perlumbaan Yas Marina, Abu Dhabi, United Arab Emirates, pada 31 Oktober 2009. -Foto AP
Nicole Scherzinger ketika berada di litar perlumbaan Yas Marina, Abu Dhabi, United Arab Emirates, pada 31 Oktober 2009. -Foto AP

PENYANYI Amerika, Nicole Scherzinger pernah menganggap dirinya sangat hodoh semasa membesar.

Nicole, berusia 31 tahun itu berkata hanya selepas menjadi ahli kumpulan Pussycat Dolls pada tahun 2003, beliau mula berasa lebih yakin dan percaya yang dirinya sebenarnya cantik,” tambah Nicole kepada sebuah akhbar China di luar negara.

Semasa membesar, ahli kumpulan Pussy Cat Dolls itu pemalu orangnya. Beliau juga berasa kekok dan menggangap dirinya terlalu kurus.

“Tetapi saya telah berubah sekarang. Saya percaya kecantikan sejati bermula dari dalam.

“Tindakan saya menyertai kumpulan ini membantu saya mengenali diri saya yang sebenar.

“Sesiapa pun boleh menjadi cantik, seksi dan tabah. Saya adalah seorang yang seksi apabila sedang menari dengan ahli-ahli kumpulan Pussy Cat Dolls lain dan berasa kuat serta bebas semasa berada dengan mereka," jelas Nicole.

Tetapi penyanyi itu mengakui yang kalau tidak membuat persembahan di atas pentas, Nicole adalah seorang individu yang segan. Itu juga terpulang kepada moodnya.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan