Drama Las Vegas musim keempat membariskan ramai jelitawan - Berita Hiburan | mStar

Drama Las Vegas musim keempat membariskan ramai jelitawan

Diterbitkan: Sabtu, 31 Oktober 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

LAS Vegas drama yang cukup popular kembali di 8TV! Kali ini lebih banyak plot-plot menarik dan pastinya kita dapat melihat lebih ramai wanita cantik yang akan menghiasi drama bersiri ini.

Las Vegas (Musim ke-4) disiarkan setiap Sabtu jam 10.30 malam hanya di saluran hip 8TV.

Musim terbaru ini membawa kita ke episod terakhir musim yang lalu di mana pihak pengawal menyedari tembakan yang dilepaskan dari Ed manakala Danny dan Delinda akhirnya menyedari yang mereka menyimpan perasaan antara satu sama lain.

Salah seorang dari pengawal Montecito menyedari bahawa beberapa kad palsu telah digunakan di dalam kasino dan telah meletakkan Mike, Mitch dan Shannon untuk menyelesaikan masalah itu.

Banyak masalah timbul apabila mereka mendapat tahu ada pihak yang berjaya memecah masuk ke sistem kawalan keselamatan di Montecito.

Mary cukup marah apabila mendapat tahu hubungan Danny dan Delinda melalui Mike dan Sam. Namun setelah berhadapan sendiri dengan Danny dan Danny dengan jujurnya memberitau Mary perasaan sebenar beliau, Mary beralah dan redha dengan keputusan Danny.

“Las Vegas merupakan sebuah drama yang hebat! Dibintangi pelakon-pelakon popular, drama ini mampu menarik peminat penonton untuk terus menonton drama ini,” ujar Lam Swee Kim, Pengurus Besar 8TV.

Drama ini telah banyak menerima pengiktirafan dan memenangi beberapa anugerah antaranya ‘ASCAP Award Top TV Series’ di ASCAP Film & Television Music Awards 2004, ‘BMI TV Music Award’ di BMI Film & TV Awards 2004, ‘BMI TV Music Award’ di BMI Film & TV Awards 2005 dan ‘VES Award Outstanding Models & Miniatures’ di Broadcast Program at the Visual Effects Society Awards 2006.

Antara pelakon-pelakon yang membintangi drama bersiri ini ialah Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Mitch Longley dan Marsha Thomason.

Las Vegas (Musim ke-4) merupakan sebuah drama yang hebat dan pastinya membuat anda terus melekat di kaca TV. Jangan ketinggalan untuk menonton musim terbaru Las Vegas di saluran hip 8TV setiap hari Sabtu jam 10.30 malam.

8TV juga boleh ditonton menerusi saluran 708 Astro anda.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan