Titi DJ: Masalah rumahtangga KD-Anang bisa naikkan rating TV - Berita Hiburan | mStar

Titi DJ: Masalah rumahtangga KD-Anang bisa naikkan rating TV

Diterbitkan: Isnin, 5 Oktober 2009 12:00 AM

(Ubah saiz teks)

Titi DJ bersama Krisdayanti dan Ruth Sahanaya.
Titi DJ bersama Krisdayanti dan Ruth Sahanaya.

TITI DJ, sahabat rapat Krisdayanti (KD) berkata masalah rumah tangga sahabatnya bisa menaikkan rating TV.

Mnurut, Titi, dia tidak mengetahui perihal sebenar perceraian pelantun 'Mencintaimu' dan hanya mengikuti mellaui jurucakap KD, Elsie Lontoh.

Kata Titi, dia tidak tau secara terperinci dan tak terlalu ingin tahu.

"Elsie memberitahu kedua-duanya sepakat bercerai. Dan saya juga diberitahu yang KD membawa kes perceraian ini ke pengadilan," kata Titi

Namun kata Titi, ia pasti berita perceraian kedua personaliti ini akan menaikkan rating TV yang menayangkan berita selebriti. Juga, ia sangat ketepatan dengan waktu Anang mengeluarkan album kerana seluruh wartawan akan mengejarnya.

"Kebetulan kan Anang promo album jadi dimanfaatkan sama televisi dan ini semua dilakukan demi rating," ujar Titi.

Semenjak khabar perceraiannya tersebar, Krisdayanti memang jarang kelihatan. Ternyata ia memang sengaja menyendiri dan menolak untuk bertemu para sahabatnya.

Titi berkata, semenjak bercerai, KD memang menolak untuk bertemu dengannya.

"Saya ada sms dia (KD) untuk ketemu tetapi dia tidak mau ketemu dulu untuk saat ini. Jadi saya tidak mau memaksa, saya harus menghormati dia (KD)," ujar Titi.

Titi pun mengaku tak tahu apa-apa mengenai rumah tangganya tersebut. Jika pun ia sempat bertemu KD baru-baru ini, bukan kisah keluarga yang mereka bualkan. Mereka hanya bicara masalah rambut.

"Saya sudah lama tidak ketemu Krisdayanti. Kelmarin sempat bertemu, tetapi kita cuma membicarakan rambut saja," ujar Titi lagi.

   

iklan

Kolumnis

iklan

Iklan